Now Reading:
„Zajedno za Kumrovec”: Pomozite da najmlađi Kumrovčani dobiju novu školsku blagovaonicu
Full Article 1 minutes read

„Zajedno za Kumrovec”: Pomozite da najmlađi Kumrovčani dobiju novu školsku blagovaonicu

Organizacija „Zajedno za Kumrovec”, koju čine Kumrovčani i prijatelji Kumrovca, organizirala je crowfunding kampanju „Obnova inventara blagovaonice osnovne škole”.

Kumrovčani tako mole sve ljude koji mogu i žele da se priključe kampanji i doniraju koliko mogu kako bi se stvorila bolja okolina za učenike i zamijenio stari namještaj, odnosno kako bi učenici dobili „osvježenu” blagovaonu, prikladnu 21. stoljeću.

– Da skratimo priču, pomozimo da naši najmlađi sumještani dobiju novu blagovaonicu. Tijekom idućih sati i dana, pokušat ćemo vam prezentirati cijelu “štoriju”. Do onda lajkajte, sherajte i uz malo sreće i dobre volje najesen će klince i klinceze dočekati nova blagovaonica – poručuju.

Dodaju da su najveća investicija u projektu novi stolci i stolovi, a jedan “kutak” blagovaone žele posvetiti svima koji su pomogli u toj misiji prikazujući razglednice koje su pristigle na adresu škole.

Približna vrijednost investicije je 10.000 eura, a dosad je skupljeno oko 7.000 eura. Cilj ovog projekta je skupiti ostatak, dakle 3.000 eura. U slučaju da se prikupi više novaca, taj novac će se investirati u novi školski razglas.

Donirati možete ovdje.

foto: Zajedno za Kumrovec
sjever.hr
12.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.