Now Reading:
Krunoslav Lukačić poručio: Očuvanje tradicije je jednako važno kao i napredak
Full Article 2 minutes read

Krunoslav Lukačić poručio: Očuvanje tradicije je jednako važno kao i napredak

U sklopu kampanje za nadolazeće europarlamentarne izbore, HNS-ov kandidat za Europski parlament, Krunoslav Lukačić, posjetio je Istru te Zadar, Pelješac, Split i Vrgorac.

Tijekom posjeta Vrgorcu, Lukačić je prisustvovao Danima Dalmatinskog pršuta i vina, gdje je imao priliku razgovarati s proizvođačima i kušati lokalne specijalitete, ističući važnost očuvanja tradicionalnih proizvoda i promocije hrvatske gastronomske baštine.

Poljoprivreda je jedna od ključnih grana za održivi razvoj. Kroz poticanje inovacija, ulaganje u moderne tehnologije i podršku malim poljoprivrednicima, možemo osigurati bolje uvjete za rad i prosperitet za sve. Smatram da je očuvanje tradicije jednako važno kao i usvajanje novih metoda. Naša kulturna baština i tradicionalne metode su dragocjeni resursi koji obogaćuju naš identitet i pružaju jedinstvene proizvode koji mogu konkurirati na globalnom tržištu. Zalagat ću se za politike koje promiču održivost ne samo kroz inovacije, već i kroz zaštitu i revitalizaciju naših tradicionalnih znanja i praksi. To uključuje podršku za ekološku poljoprivredu, lokalne proizvođače i zanate koji čuvaju našu kulturnu baštinu, dok istovremeno doprinose zelenoj ekonomiji i borbi protiv klimatskih promjena.

Lukačićeva posvećenost gospodarskom rastu, investicijama i inkluzivnoj Europi čini ga novim glasom za napredak u Europskom parlamentu. HNS poziva sve građane da podrže Krunoslava Lukačića na izborima za Europski parlament, gdje se nalazi na 10. mjestu “Fairplay” liste pod rednim brojem 9.

sjever.hr

04.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.