Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Crna kronika

Tijekom vikenda na prometnica KZŽ osam prometnih nesreća: U Bedekovčini poginuo motociklist, u Velikoj Vesi vozač skrivio nesreću s 1,77 promila

Autor: Ivana Belošević
Tijekom vikenda na prometnica KZŽ osam prometnih nesreća: U Bedekovčini poginuo motociklist, u Velikoj Vesi vozač skrivio nesreću s 1,77 promila

Na prometnicama Krapinsko-zagorske županije tijekom vikenda zabilježeno je osam prometnih nesreća.

Tri prometne nesreće s materijalnom štetom do kojih je došlo u Velikoj Vesi zbog neprilagođene brzine te u Oroslavju i Bedekovčini uslijed nepropisne vožnje u natrag.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Bedekovčini zbog neprilagođene brzine na mjestu događaja vozač motocikla smrtno je stradao.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Selnom jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, dvije osobe teške tjelesne ozljede, a do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine.

U Vidovcu Krapinskom do prometne nesreće je došlo isto tako zbog neprilagođene brzine u toj nesreći jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Turnišću vozač je uslijed neprilagođene brzine sletio vozilom s kolnika i zadobio lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač u prometnoj nesreći do koje je došlo u Velikoj Vesi zbog oduzimanja prednosti prolaska, dok je vozač koji je skrivio tu nesreću upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,77 promila.  

sjever.hr 03.06.2024.

Podijeli članak:

Povezani članci

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?