Now Reading:
Najavljujemo jubilarnu 20. novomarofsku Olimpijadu dječjih vrtića – evo kada će mališani „okupirati” Novi Marof
Full Article 1 minutes read

Najavljujemo jubilarnu 20. novomarofsku Olimpijadu dječjih vrtića – evo kada će mališani „okupirati” Novi Marof

Zajednica športskih udruga Novi Marof , u suradnji s Dječjim vrtićem Novi Marof, organizira još jednu Olimpijadu dječjih vrtića, ove godine već 20. po redu.

Sportska natjecanja i promicanje duha olimpizma održat će se u petak, 24. svibnja na igralištu NK Novi Marof s početkom u 16,00 sati. Pored mališana Dječjeg vrtića Novi Marof, svoje sudjelovanje na olimpijadi potvrdili su dječji vrtići „Bambi“ i „Sretna djeca“ iz Novog Marofa, „Tratinčica“ Varaždinske Toplice, „Vlakić“ iz Martijanca, „Potočić“ iz Jalžabeta, „Leptirić“ iz Ljubeščice, „Pčelica” iz Bisaga i „Gumbek” iz Beletinca

Polaznici vrtića i sudionici olimpijade natjecat će se u trčanju na 60 metara, trčanju štafete 4×20 metara, skoku u dalj, bacanju loptice i nogometu. U sportskom natjecanju sudjelovat će i odgojiteljice iz svih vrtića u disciplini koju će odrediti Dječji vrtić Novi Marof. Za najbolje pojedince i ekipe osigurane su medalje, pehari i plakete.

Uz Hrvatski olimpijski odbor, Zajednicu športskih udruga Novi Marof i Grada Novog Marofa, glavni pokrovitelji ove hvalevrijedne sportske priredbe su novomarofske tvrtke Knauf Insulation i Comet.

sjever.hr
23.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.