Now Reading:
Nakon nove pobjede, Varteks u finalu Kupa ŽNS Varaždin
Full Article 2 minutes read

Nakon nove pobjede, Varteks u finalu Kupa ŽNS Varaždin

Nogometaši Varteksa nisu dopustili nikakvo iznenađenje te su se plasirali u finale Kupa ŽNS Varaždin.

Uzvratna utakmica polufinala Kupa između Ivančice i Varteksa ponovno se igrala na neradni dan, ovaj puta na Praznik rada, a Ivančani su lovili dva gola zaostatka. Pravilo gola u gostima važi još za ovu sezonu u Županijskom kupu, pa je nakon 3:1, Ivančanima za prolaz bila dovoljna pobjeda, rezultatom 2:0.

Krenuli su Ivančani solidno, pokušavali su nešto da ugroze gol Banfića, ali nisu u tome uspjeli. Varteks je utakmicu držao prilično pod kontrolom, ne dopuštajući nikakva iznenađenja na početku utakmice.

A u drugom poluvremenu imali su Bumbari i cijeli niz prigoda, gdje su mogli utakmicu i uvjerljivije riješiti u svoju korist. Susret je pratilo 300-tinjak gledatelja, naravno popriličan broj navijača Bumbara.

Susret je bio fer i korektan, a na kraju su gledatelji vidjeli i pogodak, gdje je majstor strijelac Dejan Glavica stigao i do 10 gola u kupu, za konačnih 0:1.

-Čestitke igračima, svim trenerima i Upravi na ostvarenju plasmana u finale kupa. Jedan veliki cilj je ostvaren, idemo dalje, osvojiti kup – ističe Marko Trojak, trener Varteksa.

U drugom polufinalu, Bednja je uvjerljivo nadigrala Nedeljanec i na njihovom terenu, tako da ćemo imati reprizu finala od prije dvije godine, Varteks – Bednja. S jedinom razlikom da se ovo finale igra na dvije utakmice, vjerojatno 15. i 30. svibnja, a o raspored domaćinstava će se odlučiti vrlo brzo.

Ivančica – Varteks 0:1 (0:0)
Ivanec, gradski stadion. Gledatelja: 300. Glavni sudac: Ivan Slunjski (Varaždin), pomoćni suci: Miro Hantak (Varaždin) i Marko Stolnik (Varaždin.

Strijelac: 0:1 Glavica (90)

Ivančica – Posavec, Vinceković, Hrgar, Posavec, Vuglač, Martinčević (od 46. Bregović), Šincek, Josipović, Jagić, Božak, Varga (od 75. Pavlina). Trener: Ivica Cikač.

Varteks – Banfić, Dolovski, Vlah, Kos, Jakupak, Matova, Kukec, Mikičić (od 86. Stojko), Renan, Glavica (od 90+1 Manojlović), Kanceljak. Trener: Zoran Vukelić.

sjever.hr/nk-varteks.com
02.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.