Now Reading:
Proslava Praznika rada na novomarofskom području ove godine još bolja i bogatija sadržajima – evo što vas očekuje
Full Article 2 minutes read

Proslava Praznika rada na novomarofskom području ove godine još bolja i bogatija sadržajima – evo što vas očekuje

Na novomarofskom će se području i ove godine 1. svibnja – Međunarodni praznik rada proslaviti na otvorenom i to uz brojne aktivnosti na nekoliko lokacija.

Naime, Grad Novi Marof, u suradnji s Planinarskim društvom Grebengrad, već tradicionalno organizira podjelu graha na Grebengradu i to u 11 sati, a osim u odličnom obroku koji će dijeliti gradonačelnik Siniša Jenkač, posjetitelji će moći uživati u prirodnom i kulturnom bogatstvu koje ovo područje nudi.

Osim tradicionalne proslave na Grebengradu, Grad Novi Marof na lokaciji Šejan organizira i druženje povodom Praznika rada te obilježavanje vojno redarstvene akcije „Bljesak”, uz Udrugu dragovoljaca i veterana domovinskog rata. Od 12 sati na meniju će biti grah, a od 15 sati meso s roštilja, dok će za dobru atmosferu biti zadužen OK band iz Križevaca.

Prvi put, na sam će se praznik od 13 sati u novomarofskom Sportskom parku održati ulični malonogometni turnir u organizaciji ŠD New Marof City, a na istoj lokaciji velike i male posjetitelje očekuju grah, napuhanac te igre za djecu i odrasle. Naime, u suradnji s NK Novi Marof dogovoreno je korištenje travnatog terena za igranje odbojke, graničara, badmintona i zagorskog bočanja.

– I ove godine povodom Međunarodnog praznika rada imate lijepu priliku posjetiti jednu od najprepoznatljivijih kulturno-povijesnih lokacija u ovom dijelu Hrvatske, a to je naš Grebengrad te uživati u, siguran sam, odličnom grahu. Raduje me što ćemo ovoga puta imati i sportske aktivnosti, stoga se nadam da će mnogi kao idealno mjesto za proslavu praznika odabrati upravo naše područje. Svi ste nam dobrodošli – poručio je gradonačelnik  Jenkač.

sjever.hr
29.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.