Now Reading:
Konferencija ‘INVEST IN ZAGORJE’ povezuje inovacije i investicije u zdravstvenom sektoru
Full Article 1 minutes read

Konferencija ‘INVEST IN ZAGORJE’ povezuje inovacije i investicije u zdravstvenom sektoru

Otvorena za inovacije i investicije Zagorje se ponovno priprema za konferenciju “Invest in Zagorje” koja će se održati u Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije 10. svibnja 2024. godine. Pod pokroviteljstvom lokalnih vlasti i poduzetničkih institucija, ova regija postaje sve privlačnija kao centar investicijskih mogućnosti posebno u sektoru zdravstvenog turizma.

Ključna tema konferencije bit će inovacije i ulaganja u zdravstveni turizam usmjerena na cilj povezivanja različitih sektora u smjeru poticanja napretka u zdravstvenom sektoru. Interaktivan program s uglednim panelistima, stručnjacima i govornicima iz svijeta poduzetništva i zdravstvenog turizma.

Konferencija „Invest in zagorje“ je idealna prilika za umrežavanje i stjecanje novih znanja za sve investitore, poduzetnike koji želi razvijati partnerstva ili startup koji traži financiranje. Program prate inovacije te inspirativne ideje s neograničenim potencijalnim poslovnim prilikama s naglaskom na zdravstveni turizam, a konferencija obuhvaća razne sesije uz naravno pauze za kavu, ručak te završni networking događaj.

Ne propustite priliku sudjelovati na konferenciji “Invest in Zagorje” i uvjeriti se zašto se Zagorje ističe kao regija s ogromnim potencijalom za napredak i razvoj.

foto: poduzetnickicentar-kzz. hr

sjever.hr 29.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.