Now Reading:
Čak 800 mažoretkinja zaplesalo na „Rim Tim Tagi Dim”, Gregurović poručio: Nadam se da ćete iz Krapine ponijeti lijepe uspomene
Full Article 2 minutes read

Čak 800 mažoretkinja zaplesalo na „Rim Tim Tagi Dim”, Gregurović poručio: Nadam se da ćete iz Krapine ponijeti lijepe uspomene

Više od 800 sudionica iz 17 hrvatskih gradova okupilo se ovog vikenda u sportskoj dvorani Srednje škole u Krapini, gdje je održano 27. Prvenstvo Hrvatske u mažoret plesovima.

Riječ je o prvom državnom Prvenstvu u mažoret plesovima koje se održava u Hrvatskom zagorju, a organizirao ga je Hrvatski savez mažoretkinja.

Gradonačelnik Zoran Gregurović nije krio ponos što je upravo Krapina bila domaćin ovog natjecanja i izrazio je nadu da su svi sudionici prvenstva uživali.

-Nadam se i vjerujem da vam je bilo lijepo u našem gradu, a koristim priliku da zahvalim Hrvatskom savezu mažoretkinja i njihovom predsjedniku, a isto tako posebno hvala teti Duški, teti Tamari, svim curama iz Krapinskih mažoretkinja jer one su najzaslužnije za ono što se ovog vikenda događalo u Krapini. Grad Krapina je malo pripomogao, ali bez njih, ovoga ne bi bilo. Nadam se da ćete iz Krapine ponijeti lijepe uspomene– rekao je Gregurović.

Franjo Herendija, predsjednik Hrvatskog saveza mažoretkinja, zahvalio je svima na sudjelovanju i zaželio im sretan povratak kućama, s obzirom da su natjecateljice došle iz različitih dijelova Hrvatske.

Kažimo i kako su u revijalnom dijelu programa nastupile mažoretkinje iz Nedelišća i Samobora.

a.kučić/sjever.hr
22.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.