Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Međimurje

Katruža otvara program Dana Međimurske županije – u srijedu nesvakidašnja izložba fotografija i koncert „Međimurje v srcu“

Autor: Ivana Belošević
Katruža otvara program Dana Međimurske županije – u srijedu nesvakidašnja izložba fotografija i koncert „Međimurje v srcu“

U Centru za kulturu Čakovec u srijedu, 3. travnja, od 18 sati otvara se nesvakidašnja izložba fotografija „Vuprem oči“, nastala u suradnji Međimurske zaklade solidarnosti Katruža i Astronomskog društva Vega.

Petnaest fotografija zvjezdanog neba i obzora posutog zvijezdama nad poznatim turističkim točkama Međimurja, bit će predstavljene javnosti na ovoj dobrotvornoj, prodajnoj izložbi, nakon čijeg otvorenja, od 19 sati, u dvorani CZK-a Čakovec, slijedi popularni, tradicionalni koncert „Međimurje v srcu“ – prijatelji za Katružu.

Na ovogodišnjem koncertu, koji Katruža organizira u znak zahvalnosti svim građanima na podršci, nastupit će Mirko Švenda Žiga, Marija Jambrošić, Etnoduo Goga i Željko, Andrea i Goran Šafarić, Ivica Jurgec, Noćna smjena, Josip Sanjković Mitrica, Trio Green Room, Nenad Gavez, Cecilija Merkač Hudopisk, KUU Zasadbreg, Chriztel Renae Aceveda, Kiara Cenko i Tamburaški sastav Kumovi.

Ulaznice po simboličnoj cijeni od 7 eura, još danas i sutra, se mogu nabaviti online u Centru za kulturu Čakovec (ili na dan koncerta i na blagajni te ustanove), kao i u uredu Katruže u Međimurskoj županiji.

FOTO: Arhiva

sjever.hr 02.04.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?