Now Reading:
Čačić: „Zaista ne znam zašto je Bosilj odustao od liste! Odluke se donose na nacionalnoj razini, a ja sam sve dogovorio s Grbinom”
Full Article 2 minutes read

Čačić: „Zaista ne znam zašto je Bosilj odustao od liste! Odluke se donose na nacionalnoj razini, a ja sam sve dogovorio s Grbinom”

Čelnik Reformista Radimir Čačić kratko je komentirao objavu lista za parlamentarne izbore, koje je donijelo predsjedništvo SDP-a . Liste za izbore na koje SDP izlazi s koalicijskim partnerima potvrdio je Glavni odbor stranke. U III. izbornoj jedinici nositelj liste bit će Siniša Hajdaš Dončić, a Reformisti su dobilo dva mjesta, sedmo i trinaesto.

Na sedmome mjestu nalazit će se Natalija Martinčević, a ja ću biti na 13. – potvrdio nam je Radimir Čačić.

Na SDP-ovoj listi nema gradonačelnika Varaždina Nevena Bosilja. Odmah po objavi lista javno je postala dostupna priča da se gradonačelnik Bosilj odbio naći na listi zajedno s Čačićem. Naime, već ranije kada se spominjala zajednička koalicija SDP-a, Reformista i drugih stranaka, varaždinski SDP-ovci glasno su se usprotivili bilo kakvoj suradnji s Čačićem i njegovom strankom.

Pitali smo šefa Reformista da li je istina da je gradonačelnik odbio mjesto na listi upravo zbog njega.

Nemam pojma da li je tome tako. Riječ je o parlamentarnim izborima i sve stvari koje se dogovaraju rade se između stranačkih vodstava na nacionalnoj razini. Nikakvi dogovori nisu vođeni lokalno. Ja sam sve dogovorio s Peđom Grbinom – kratko je poručio Čačić.

sjever.hr
26.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.