Now Reading:
Ministar Damir Habijan u čakovečkoj Scheierici govorit će o mogućnostima financiranja poduzetništva
Full Article 1 minutes read

Ministar Damir Habijan u čakovečkoj Scheierici govorit će o mogućnostima financiranja poduzetništva

U Čakovcu u zgradi Scheier danas, u utorak, 36. ožujka, bit će održan stručni skup pod nazivom „Mogućnosti financiranja poduzetništva i prilike u novoj financijskoj perspektivi 2021.-2027.“. Početak programa je u 18 sati.

S obzirom da je Međimurje jedna od najrazvijenijih poduzetničkih regija u Hrvatskoj, na stručnome skupu bit će predstavljeni programi glavnih javnih resornih, investicijskih i financijskih institucija. Tako će programe i inicijative Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja predstaviti ministar Damir Habijan, dok će Vjeran Vrbanec, predsjednik uprave Hrvatske agencije za malog gospodarstvo, inovacije i investicije, govoriti o mogućnostima HAMAG-BICRO-a.

Ispred Hrvatske banke za obnovu i razvoj govorit će predsjednik Uprave Hrvoje Čuvalo, a programe Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) prezentirat će njezin ravnatelj Dragan Jelić. Također, Luka Balen, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će programe ove institucije, a isto će učiniti i ravnatelj Antun Vujić ispred Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Stručni skup održava se s ciljem prezentacija aktualnih i budućih programa financijskih potpora najvažnijih operativnih vladinih institucija zaduženih za financiranje poduzetničkih aktivnosti.

sjever.hr
26.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.