Now Reading:
Požar progutao plastenik za uzgoj cvijeća u Ludbregu, jedan vatrogasac lakše ozlijeđen
Full Article 2 minutes read

Požar progutao plastenik za uzgoj cvijeća u Ludbregu, jedan vatrogasac lakše ozlijeđen

U subotu oko 19:06 izbio je požar na plasteniku u Ludbregu, u Ulici Pavleka Miškine. Prvi na mjesto intervencije dolaze članovi DVD-a Ludbreg s četiri vozila i 17 vatrogasaca.

– Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da se radi o požaru plastenika za uzgoj cvijeća, teretnog vozila, spremnika s loživim gorivom te peći za grijanje. Pristupamo gašenju s dvije navalne te sanaciji mjesta požara. Zbog potrebe dobave vode pozivamo pripadnike DVD-a Sigetec Ludbreški s jednim vozilom i troje vatrogasaca – izvijestili su ludbreški vatrogasci dodavši da je intervencija završila nešto iza 21 sat.

Policija je kasnije javila da je prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je ozlijeđen. Medicinska pomoć mu je pružena u HMP Ludbreg, a njegove ozlijede su okvalificirane kao lakše. A da je tome uistinu tako potvrdili su i iz DVD-a Ludbreg.

– Nakon detaljnijeg izvješća na našim društvenim mrežama, a vezano na naše interventno djelovanje koje je na prvi pogled izgledalo teško i opsežno, moramo jasno napomenuti da smo svojim profesionalnim i brzim pristupom sanirali požar te da prilikom istog nije bilo teško ozlijeđenih osoba i nitko nije hospitaliziran. Svi u punom sastavu dalje nastavljamo 155. redovnu izvještajnu Skupštinu našeg Društva – poručili su.

Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida.

Foto: DVD Ludbreg
sjever.hr/DVD Ludbreg
24.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.