Now Reading:
2FEST Nakon šest godina, „pivski” festival Biergarten u Varaždinu dobio mlađeg brata – Fest za jest! Odlično pivo, super klopa i zabavni program
Full Article 2 minutes read

2FEST Nakon šest godina, „pivski” festival Biergarten u Varaždinu dobio mlađeg brata – Fest za jest! Odlično pivo, super klopa i zabavni program

Mnogi pivoljupci s nestrpljenjem očekuju petak, 31. svibnja, dan kada će u varaždinskom Šetalištu Vatroslava Jagića početi još jedan Biergarten – festival piva, dobre glazbe i nezaboravnog druženja.

Ove godine festival donosi dvije velike novosti! Kao prvo, promijenio je ime.

-Nakon prekrasnih šest godina u jednom formatu, došlo je vrijeme da se mijenjamo na bolje. Uz dobro poznati Varaždin Biergarten koji njeguje tekuće blago od hmelja od ove 2024. godine moći ćeš uživati i u okusima novog festivala. Radi se o mini street food festivalu koji se odaziva na ime FEST ZA JEST! Tako sad imamo dva festivala na skoro istom mjestu u isto vrijeme pa smo ih zbrojili i HOP! Imamo 2FEST – poručili su organizatori, 2FEST Biergarten i Show Concept – Event & Rental.

Nekoliko majstora zanata u pripremi street fooda predstavit će se na novouređenom Europskom trgu (bivši Habdelićev) na samo 30 metara udaljenosti od Biergartena koji se održava u srcu parka Vatroslava Jagića. Dakle, pivo i klopa gotovo na istom mjestu. Može li bolje?

Da, spomenuli smo dvije velike novosti, pa je red da objasnimo i koja je druga.

Nema više žetona! Od ove godine svaka kućica ima svoju fiskalnu blagajnu i svoju naplatu, ali i POS uređaj za plaćanje skoro svim debitnim i kreditnim karticama. Naravno, tu je kao i uvijek odličan koncertni i zabavni program, da se svi zajedno super zabave – poručuju organizatori.

izvor: fb-2fest biergarten
a.kučić/sjever.hr
12.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.