Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Međimurje

Pred nama su „Dani dr. Rudolfa Steinera“: Povodom 163. obljetnice njegova rođenja i 100 godina biodinamike održat će se niz događanja

Autor: Ivana Belošević

Povodom obilježavanja 163. obljetnice rođenja dr. Rudolfa Steinera te 100 godina biodinamike, ustanova Centar dr. Rudolfa Steinera organizira sada već tradicionalnu manifestaciju “Dani dr. Rudolfa Steinera” koja i ove godine obuhvaća veliki broj događanja u periodu od 22. veljače do 3. ožujka na nekoliko lokacija.

Tako će 22. veljače u Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu biti okrugli stol o seoskom turizmu, a 24. veljače od 9 do 13 sati u suradnji s Društvom za biološko-dinamičko gospodarenje DUGA u zgradi Scheier u Čakovcu će se održati 23. razmjena sjemenja.

U utorak, 27. veljače će se  u Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu s početkom u 18 sati održati Dani otvorenih vrata. Tom će prigodom biti održano predavanje veleposlanika Indije u Hrvatskoj, Nj.E.g. Raj Kumar Srivastava, ravnateljice Centra dr. Rudolfa Steinera Dijane Posavec te otvorenje izložbe mladih umjetnika Graditeljske škole Čakovec.

2. i 3. ožujka na Agronomskom fakultetu u Zagrebu bit će se poljoprivredni tečaj.

FOTO: Arhiva

sjever.hr 16.02.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?