Now Reading:
Ljudi, uživajte! Tko zna hoće li još koja nedjelja u veljači biti ovako lijepa
Full Article 1 minutes read

Ljudi, uživajte! Tko zna hoće li još koja nedjelja u veljači biti ovako lijepa

Subota je u većini krajeva Hrvatske doista bila prekrasna, gotovo proljetna, a ništa manje lijepa i ponegdje još toplija bit će ova nedjelja.

Državni hidrometeorološki zavod objavio je da će danas u većini krajeva biti pretežno sunčano. Od sredine dana u sjevernim krajevima porast naoblake, a u Podravini navečer može pasti vrlo malo kiše. Ujutro ponegdje magla, najvjerojatnija na sjevernom Jadranu.

Vjetar uglavnom slab, popodne na sjeveru i umjeren jugozapadni i zapadni.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od -2 do 2, u Podunavlju malo viša, a na moru od 5 do 10 °C. Najviša dnevna temperatura između 13 i 17 °C.

Biometeorološka prognoza za nedjelju

Zadržat će se povoljne biometeorološke prilike u cijeloj zemlji. U odnosu na prethodni dan, sredinom dana će temperatura zraka porasti u nizinskoj unutrašnjosti i mjestimično na sjevernom Jadranu pa će biti još ugodnije za boravak i rekreaciju u prirodi. Boravak na otvorenom bit će zdrav i koristan i zbog obilja sunčanih sati, osobito na Jadranu. Sunčano vrijeme će olakšavati podnošenje kroničnih bolesti, a kod većine ljudi podržavati dobro raspoloženje.

sjever.hr/meteo.hr
04.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.