Now Reading:
Tražite posao? Evo, što vam se nudi ovog tjedna na sjeveru Hrvatske
Full Article 7 minutes read

Tražite posao? Evo, što vam se nudi ovog tjedna na sjeveru Hrvatske

Posao.hr – tvoj ključ do novih profesionalnih izazova. Istražite 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas tijekom ovog tjedna u Krapinsko-zagorskoj, Međimurskoj i Varaždinskoj županiji!

Krapinsko-zagorska županija

B for Business d.o.o.zapošljava Rukovatelja – bušač geotehničkom bušaćom garniturom (m/ž), Mehaničara / Serviseraagrađevinskih strojeva (m/ž) te na još pozicija. Mjesto rada je u cijeloj Hrvatskoj. Nudi se plaćen prijevoz na posao, plaćena prehrana, osiguran smještaj po potrebi na terenu i ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 22.2.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Mesara (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidati trebaju imati SSS/KV/VKV i 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima. Nude se mogućnosti stalnog zaposlenja, napredovanja te stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Easy Asset Management d.o.o. traži Prodajnog referenta (m/ž) za poslovnicu u Zaboku. Kredis, njihov novi brand, pruža brza i inovativna financijska rješenja. Traže ambicioznu osobu za postizanje prodajnih ciljeva, nude obuku, ugodno okruženje i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 19.2.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za rad u automat klubu u Krapini. Posao uključuje komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova, rad s automatima za igre na sreću te vođenje evidencija. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

SmartIS d.o.o. traži Djelatnikaza digitalizaciju i skeniranje dokumenata (m/ž) s naprednim poznavanjem opreme i softvera. Nudi se konkurentna plaća, puno radno vrijeme, dinamično radno okruženje. Prijavite se putem linka do 14.2.2024.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditeljaprodajnog područja (m/ž) za Istru, Sloveniju i Kontinentalnu Hrvatsku. Posao uključuje obilazak klijenata, podršku tijekom projekata i praćenje tržišnih trendova. Poželjno je iskustvo u građevinskoj industriji. Prijavite se putem linka do 10.2.2024.

CCPORTER Sp. z o.o. traži Specijalista Prodaje (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je iskustvo u call centru, odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, te vještine prodaje. Nude atraktivnu plaću, bonuse, rad od kuće, puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, opremu i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

Oglas za Stručnog suradnika na njemačkom jeziku (m/ž) u Lidija obrtu za posredovanje. Posao se obavlja od kuće, a traže se osobe s odličnim znanjem njemačkog jezika. Radno vrijeme je fleksibilno, a satnica iznosi 10 eura. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.

KTC d.d. traži Radnikana benzinskoj stanici (m/ž) u Zaboku. Posao uključuje prodaju goriva i drugih proizvoda. Posao je na određeno vrijeme, a potrebna je srednja školska sprema, vozačka dozvola B kategorije i minimalno jedna godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Međimurska županija

CCPORTER traži Specijalista Prodaje (m/ž) za rad od kuće s iskustvom u call centru, odličnim znanjem hrvatskog i engleskog jezika (B2 razina). Nude konkurentnu plaću, atraktivne bonuse, rad od kuće, puno radno vrijeme, potrebnu opremu i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

Obrt za posredovanje Lidija Čevra traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za poslovnu telefonsku komunikaciju. Posao se obavlja od kuće, a nudimo sigurna primanja, fleksibilno radno vrijeme te suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.

Easy Asset Management d.o.o. traži Prodajnog referenta (m/ž) za novonastali brand Kredis. Posao uključuje ostvarivanje prodajnih ciljeva, razvoj i održavanje baza klijenata te profesionalnost i odgovornost u radu. Prijavite se putem linka do 19.2.2024.

Thermo Stone traži Voditelja (m/ž) prodajnog područja za Istru i Sloveniju te Kontinentalnu Hrvatsku. Poželjno iskustvo u građevinskoj industriji. Nudi se beneficije, službeni automobil i prilike za učenje. Prijavite se putem linka do 10.2.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) u Čakovcu za gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Studenac d.o.o.traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) i Voditelja prodavaonice (m/ž) diljem Hrvatske.Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linkado 16.2.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika/Komisionara (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži studente za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja, edukacija te organizirane tematske zabave. Prijavite se putem linka do 4.2.2024.

B.t.c. d.o.o. traži Samostalnog knjigovođu (m/ž) s najmanje 5 godina iskustva za obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama Prodavača  odjelu tehnike (m/ž), Mesara (m/ž) i Prodavača na odjelu delikatesa (m/ž). Mjesto rada je Prelog. Poslodavac nudi ugodna radna atmosfera, stalna primanja te mogućnost napretka. Prijavite se putem linka do 18.2.2024.

Varaždinska županija

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava Talioničara kod kupolne peći (m/ž), Operatera na liniji (m/ž) te na još pozicija. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napretka, rad u dinamičnom i izazovnom okruženju te stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 18.2.2024.

VIP Media d.o.o. zapošljava Asistenta u marketingu (m/ž) i Voditelja marketinga – prodaje oglasnog prostora (m/ž). Mjesto rada je Varaždin (Ivanec). Nudi se bonus od prodaje, puno radno vrijeme uz mogućnost hibridnog rada te mogućnost brzog napretka. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Transcom WorldWide traži Agenta u teleprodaji na engleskom jeziku (m/ž) za rad u Varaždinu. Nude atraktivnu plaću, bonuse, obuku, regres, naknadu za prijevoz, slobodne dane, Multisport karticu. Potrebno je izvrsno poznavanje engleskog i rada na računalu. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Radio Sjeverni.FM traži Voditelja (m/ž) vijesti u Varaždinu, nudeći rad u dinamičnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te sudjelovanje na regionalnim festivalima. Za više informacija posjetite link.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika/Komisionara (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Studenac d.o.o.traži Prodavača (m/ž) diljem Hrvatske.Potrebna je srednja ili viša stručna sprema. Nudi se ugodna radna atmosfera, naknadu za prijevoz te organizirane obuke za nove zaposlenike. Prijave su otvorene putemlinkado 16.2.2024.

Office Manager (m/ž) u Atena – Smart Care, Varaždin. Rad na određeno vrijeme, uključuje informiranje klijenata, pretragu poslova, oglašavanje, administrativnu podršku. Zahtjevi: komunikativnost, engleski, 1 godina radnog iskustva. Plaća: 1,200 € – 1,600 € bruto. Prijavite se putem linka do 25.2.2024.

Thermo Stone traži Voditelja (m/ž) prodajnog područja za Istru i Sloveniju te Kontinentalnu Hrvatsku. Poželjno iskustvo u građevinskoj industriji. Nudi se beneficije, službeni automobil i prilike za učenje. Prijavite se putem linka do 10.2.2024.

Radnik u proizvodnji (m/ž) za dino export d.o.o. u Varaždinu. Posao u proizvodnji dječjeg namještaja brenda babybay. Rad na strojevima, kontrola kvalitete, pakiranje proizvoda, skladišno-logistički zadaci. Zaposlenje na određeno s mogućnošću trajnog zaposlenja, rad u dvije smjene. Prijavite se putem linka do 6.2.2024.

Financijska agencija traži Referenta (m/ž) za poslovnicu u Ivanecu. Potrebna srednja/viša stručna sprema, 6-8 mjeseci iskustva, osnovno znanje engleskog i rada na računalu. Prednost imaju kandidati s iskustvom u platnom prometu. Nudi se zaposlenje na neodređeno s različitim pogodnostima. Prijavite se putem linka do 8.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/posao.hr 03.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.