Now Reading:
Nastavak Aglomeracije u Ivancu: počeli radovi od križanja Gajeva – Nazorova prema centru Ivanca
Full Article 2 minutes read

Nastavak Aglomeracije u Ivancu: počeli radovi od križanja Gajeva – Nazorova prema centru Ivanca

Ivkom vode d.o.o. Ivanec, investitor projekta gradnje sustava odvodnje i pročišćivanja otpadnih voda Aglomeracija Ivanec, obavještava građane o planiranoj dinamici radova do petka, 9. veljače.

U ovom trenutku u tijeku su radovi u samom centru Ivanca, odnosno od križanja Ulice Ljudevita Gajeva s Ulicom Vladimira Nazora prema ivanečkoj špici.

Zbog izvođenja radova na navedenoj dionici bit će zatvorena prometna traka u smjeru centra Ivanca, ali će se promet tijekom vikenda otvoriti u oba smjera, no podsjećamo i na posebnu regulaciju prometa u subotu, 3. veljače, zbog održavanja Ivonjskog fašinka.

Nastavljaju se radovi i na sljedećim dionicama: u Ulici Vladimira Nazora od Elektre prema pružnom prijelazu gdje će se promet regulirati mobilnim semaforom.

Radovi će se odvijati i na etapi III u Varaždinskoj ulici kod Trinex – Inspekta d.o.o., etapi Centar u Rudarskoj ulici, od državne ceste DC35 prema Kartonaži, na križanju Mihanovićeve ulice i državne ceste DC35, gdje će se izvoditi bušenje ceste prema Ribičkom domu, u Ulici braće Radića od kbr. 16 prema kbr. 13.

U planu je i izvođenje kućnih priključaka u Kalničkoj ulici i Ulici Antuna Mihanovića.

Također, izvodit će se zamjena cestovnih rubnjaka u Varaždinskoj ulici.

foto: ivanec.hr
sjever.hr/ivanec.hr
01.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.