Now Reading:
Sletjeli s ceste kod Ludbrega, dvoje ozlijeđenih iz auta izvlačili vatrogasci
Full Article 2 minutes read

Sletjeli s ceste kod Ludbrega, dvoje ozlijeđenih iz auta izvlačili vatrogasci

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 20.05 sati u mjestu Sigetec Ludbreški, ozlijeđene su dvije osobe, priopćila je PU varaždinska.

Muškarac starosti 54 godine upravljao je osobnim automobilom, a pri izlasku iz zavoja brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, zbog čega je izgubio nadzor nad upravljačem te prednjim dijelom automobila udario u metalnu cijev prometnog znaka. Potom je udario u metalnu ogradu mosta rijeke, nakon čega je vozilom sletio na obalu kanala rijeke i udario u drvo.

U prometnoj nesreći ozlijeđeni su 54-godišnjak i njegova 38-godišnja putnica. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Na mjesto nesreće izašli su ludbreški vatrogasci koji su na svojoj stranici na društvenoj mreži Facebook objavili:

Dana 25.01.2023 u 20:15 dobivamo dojavu od VOC-a Varaždin o prometnoj nesreći u mjestu Sigetec Ludbreški, Sajmišna ulica.

Na mjesto intervencije izlazimo s vozilima LUDBREG 105, LUDBREG 111 te 13 vatrogasaca.
Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da se radi o izlijetanju vozila s prometnice ispod mosta.
Pristupamo osiguranju mjesta nesreće, izvlačenju i iznošenju unesrećene osobe s djelatnicima HMP-a Ludbreg te sanaciji vozila.

S nama na mjestu intervencije bili su još operativci DVD-a Sigetec Ludbreški, djelatnici PP-a Ludbreg. Vrijeme završetka intervencije u 20:50.

foto: fb-dvd ludbreg
sjever.hr
26.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.