Now Reading:
Sračinec: Rastimo zajedno – program radionica namijenjenih roditeljima mališana
Full Article 2 minutes read

Sračinec: Rastimo zajedno – program radionica namijenjenih roditeljima mališana

Program radionica „Rastimo zajedno” namijenjen je roditeljima najmlađe djece u dobi do četiri godine života. Nastao je kao dio Programa za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo „Prve 3 su najvažnije!“ koji je Ured UNICEF-a u Hrvatskoj započeo još 2006. godine.

Svrha programa koji će se provoditi u Dječjem vrtiću „Bambi” Sračinec je omogućiti razmjenu informacija, znanja, vještina i podrške koji roditeljima koriste u ispunjavanju njihovih roditeljskih odgovornosti te promiču osobni rast i razvoj kompetentnosti roditelja i djeteta.

U tu će svrhu biti organizirana predavanja i iskustvene radionice na kojima se stječu se znanja i vještine koje roditeljima koriste u odnosu s djetetom, razgovorom se izmjenjuju iskustva o rješavanju problema, a druženjem se postaje sigurniji, samopouzdaniji, zadovoljniji.

Program se sastoji od jedanaest dvosatnih radionica, a planirani početak je krajem siječnja. Radionice će provoditi ravnateljica Kristijana Silov, pedagoginja Tihana Blaži i odgojiteljica Ružica Conar, polaznice edukacije za voditelje programa, koja se provodi u stručno-razvojnom centru, u Dječjem vrtiću Radost u Zagrebu.

U program se mogu uključiti zainteresirani roditelji s područja Općine Sračinec, a program je potpuno besplatan.
Za sve informacije vezane uz prijavu javite u Dječji vrtić „Bambi” Sračinec, telefonski ili putem e-maila.

sjever.hr/sracinec.hr
07.01.2024.

Input your search keywords and press Enter.