Now Reading:
Zagreb: pas pobjegao iz dvorišta, usmrtio dva psa iz susjedstva i izgrizao vlasnicu jednog od njih
Full Article 1 minutes read

Zagreb: pas pobjegao iz dvorišta, usmrtio dva psa iz susjedstva i izgrizao vlasnicu jednog od njih

Zagrebačka policija izvijestila je da je u Zagrebu pas pobjegao iz dvorišta pa usmrtio dva psa u susjedstvu i izgrizao vlasnicu jednog od njih.

– Između popodneva 29. prosinca i jutra 30. prosinca, s prostora ograđenog poljoprivrednog zemljišta na zasad neutvrđen način, prethodno zavezan pas u vlasništvu 38-godišnjaka, oslobodio se ogrlice i lanca, izišao iz prostora te nastavio kretanje bez nadzora, pri čemu je oko 8 sati i 20 minuta u Ulici Čempresa napao i usmrtio psa te također ugrizao 73-godišnju vlasnicu koja je svog šetala na povodcu, nakon čega je u Ulici Bršljana ušao u neograđeno dvorište gdje je napao i usmrtio psa u vlasništvu 75-godišnjaka – rekli su iz policije.

Dolaskom u zonu mjesta događaja policijski su službenici u Ulici Čempresa uspjeli staviti psa pod nadzor, nakon čega je pas smješten u Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba, opisali su iz policije.

Liječnička pomoć 73-godišnjakinji je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, piše Index.

foto: ilustracija
sjever.hr/index.hr
31.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.