Now Reading:
Gradonačelnik Brlek darivao deset malih Klanjčana, rođenih u drugoj polovici ove godine
Full Article 1 minutes read

Gradonačelnik Brlek darivao deset malih Klanjčana, rođenih u drugoj polovici ove godine

Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek održao je drugi ovogodišnji prijem za roditelje novorođenih beba. Uz gradonačelnika, roditelje i mališane dočekale su i ravnateljica Gradske knjižnice Adrijana Čelec te Petra Sinković iz Gradske uprave. 

Uz čestitke, gradonačelnik je uručio roditeljima i financijsku potporu Grada, jer od desetero novorođenih klanječkih beba samo je jedno prvo dijete u obitelji. Od lipnja do prosinca rodili su se tako i blizanci, a jedna je obitelj bogatija za četvrto dijete.  

Gradonačelnik Brlek je pozvao roditelje da svojim prijedlozima aktivno sudjeluju u stvaranju što boljih uvjeta za život djece u gradu, a ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice “Antun Mihanović” uručila je roditeljima člansku iskaznicu s trogodišnjom besplatnom članarinom i najavila nove aktivnosti za najmlađe, ali i roditelje, koje ih očekuju u knjižnici u novoj godini.

Grad Klanjec dočekao je tako kraj 2023. godine sa 17 novih malih stanovnika. U drugoj polovici 2023. godine rođeni su Oliver Gorup, Janko KranjčecAnđela Šoban, Roko Vlahović, Martin Skrbinac, Borna Žitnik, Tara i Pavel PetrišićEmili Šoštar i Jan Jakovljević.

sjever.hr 27.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.