Now Reading:
Župan Kolar primio zagorskog “superstara” Dinu Miklaužića: “Veselim se koncertu kojeg smo dogovorili, 23. veljače u Festivalskoj dvorani u Krapini i sve vas ovim putem pozivam“
Full Article 3 minutes read

Župan Kolar primio zagorskog “superstara” Dinu Miklaužića: “Veselim se koncertu kojeg smo dogovorili, 23. veljače u Festivalskoj dvorani u Krapini i sve vas ovim putem pozivam“

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar primio je zagorskog “superstara” Dinu Miklaužića iz Huma na Sutli koji se natjecao u super finalu glazbenog showa Superstar. Dino je pokazao izniman glazbeni talent, pjevanje različitih glazbenih žanrova, a u glazbi se naravno vidi i dalje.

Župan Željko Kolar rekao je kako Dino za nas nije samo superfinalist, on je za nas pobjednik. Prezentirao je izuzetno glazbeno umijeće i on je gotov pjevač, što su priznali i svi iz žirija, kao i svi ostali koji su pratili čitav tijek serijala.

– Priznali su to i njegovi prijatelji, odnosno njegovi konkurenti koji su pjevali s njim u tom showu. Dino nam nije nepoznanica, znali smo koliko može i on je to pokazao i ovaj put. Osim što smo mu uputili čestitke na sjajnom uspjehu, danas smo s Dinom razgovarali i o daljnjoj suradnji oko promocije Krapinsko-zagorske županije i naše turističke zajednice. Naime, broj poziva i poruka koje su stigle iz cijele Republike Hrvatske i iz dijaspore u samom finalu za našega Dinu, svi ti glasovi pokazuju da je Dino cijenjen i poznat ne samo u Zagorju, nego u cijeloj Hrvatskoj. Razgovarali smo o tome kako da suradnju nastavimo kroz čitavu sljedeću godinu, na obostrano zadovoljstvo, da on može prezentirati svoje glazbeno umijeće na području cijele Lijepe naše, a mi da dobijemo pravog ambasadora dobre volje, prepoznatljivog u cijeloj zemlji – naglasio je Kolar.

Nakon blagdana ponovo će se naći i još jedanput razgovarati o toj suradnji. Župan je ujedno čestitao i zahvalio Dinovoj obitelji jer bez pune podrške obitelji ne možete uspjeti ni u jednom poslu.

– Znate koliko je potrebno odricanja, stoga je itekako bitno da to roditelji razumiju. Ovo je posebna obitelj, s puno glazbenog talenata – zaključio je Kolar.

Dino Miklaužić je tom prilikom kazao kako su dogovorili daljnju suradnju i jako joj se veseli.

– Također, veselim se koncertu kojeg smo dogovorili, 23. veljače u Festivalskoj dvorani u Krapini i sve vas ovim putem pozivam. Bit će puno gostiju iznenađenja, možda i onih koji su povezani sa Superstarom i bit će jako zabavno – istaknuo je Miklaužić i dodao kako mu je finale Superstara značilo puno, jer jedino što je iz ovog showa htio napraviti je, promovirati se.

 – Želio sam da me ljudi vide, da nešto napravim od sebe, odnosno da budem u glazbi i da mogu živjeti od glazbe. Sigurno će me se još puno vidjeti. Imam i bend, i moj plan je da s jedne strane ‘guram’ karijeru s bendom, a s druge strane sa solo karijerom – pojasnio je Dino Miklaužić. 

Odgovorio je i na pitanje novinara o njegovoj trenutnoj situaciji na društvenim mrežama, koja je užarena, jer ima toliko pratitelja da treba stišavati mobitel, a sve njegove obožavateljice će sigurno zanimati i činjenica da Dino nema djevojku.

S Dinom je na primanju kod župana Kolara bila i njegova mama Jelena i sestra Lora.

i.belošević/sjever.hr 27.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.