Now Reading:
Vrtićarci u Zlataru uskoro će dobiti opremljenije i ljepše dječje igralište – projekt je vrijedan više od 60 tisuća eura
Full Article 1 minutes read

Vrtićarci u Zlataru uskoro će dobiti opremljenije i ljepše dječje igralište – projekt je vrijedan više od 60 tisuća eura

Grad Zlatar kontinuirano ulaže u unaprjeđenje kvalitete usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te je na poziv Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade prijavljen Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića.

Projektom je predviđeno postavljanje novih sprava na dječjem igralištu kod dječjeg vrtića. Ukupna vrijednost projekta je 60.246,25 eura, a za financiranje projekta od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade ostvarena su sredstva u iznosu od 29.880,00 eura.

Proveden je postupak javne nabave te je u ponedjeljak sklopljen ugovor s odabranim ponuditeljem, tvrtkom Pludux Art d.o.o. iz Konjščine.

Dječje igralište trenutno se sastoji od klackalice, tobogana, ljuljačke i njihalice. Obzirom na broj djece u vrtiću, te sprave ne pokrivaju potrebe djece i cilj je ovog projektnog prijedloga nadopuna postojećeg prostora dječjeg igrališta novim spravama kao što su kombinirana igrala, vlakić, gumene gljive za balansiranje, 3D igralo, provlačilica jež s antistres podlogama, ali i krajobrazno uređenje vanjskog prostora.

sjever.hr/zlatar.hr
10.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.