Now Reading:
Ovako izgleda pas kojega vlastita obitelj vrati natrag u azil zato jer čekaju bebu!
Full Article 2 minutes read

Ovako izgleda pas kojega vlastita obitelj vrati natrag u azil zato jer čekaju bebu!

Na fb stranici Azil Osijek-volonteri stoji jedna od tužnijih objava koje smo u posljednje vrijeme vidjeli.

Radi se psu koji se zove Tref, i ovo mu je drugi puta da je azilu.

– Gledam pred sobom upitnik i ugovor koji su potpisali za njega i tako me bode u oči pitanje koje glasi “Zbog kojih situacija biste se odrekli skrbništva nad psom? i u njen odgovor “Ne postoji takva situacija”. Pa opet, Tref je u Azilu. Zbog dolaska djeteta u obitelj. Šupili su ga kao da nikad nije ni bio njihov, još se s nama svađali jer nisu htjeli platiti naknadu za vraćanje (da, kad udomljavate psa ne plaćate ništa, ali platit ćete ako će taj pas zbog vas biti OPET ostavljen) – stoji u objavi.

Tref ima slomljeno srce jer je još do prekjučer bio sretan, normalan pas koji je živio u stanu i svakodnevno letio za lopticom.

– Od jučer ne želi nikakav kontakt i očito će trebat vremena, pa nije puknuto srce samo neka usputna ozljeda. Sad reži na nas iz malenog boksića i moramo se dobrano truditi udobrovoljiti ga da izađe van, makar nuždu obaviti. Što reći, njegovo udomljavanje iz Azila i njeno “spašavanje” njega rezultiralo je njegovim slomljenim srcem. Bolje da ne kažem što o tome mislim, samo ću reći da se nadam da su odluku o imanju djeteta bolje promislili od one da imaju psa. Strašno nam je gledati ga ovoliko isprepadanog. Baš strašno. A zamislite kako je njemu – stoji u objavi.

foto – fb Azil-Osijek volonteri

sjever.hr/fb Azil-Osijek volonteri

09.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.