Now Reading:
Dječji vrtić Jurek u Gornjoj Stubici proslavio svoj drugi rođendan
Full Article 2 minutes read

Dječji vrtić Jurek u Gornjoj Stubici proslavio svoj drugi rođendan

Dječji vrtić Jurek proslavio je svoj drugi rođendan. U vrtiću je organiziran rođendanski party za djecu polaznike vrtića koji su uz rođendansku tortu proslavili 2. Jurekov rođendan, a u proslavi su im se pridružili i općinski načelnik Jasmin Krizmanić te ravnateljica Osnovne škole Matije Gupca Sanja Knezić.

– Dječji vrtić Jurek od ove pedagoške godine djeluje u šest odgojnih skupina kroz koje se uspjelo upisati svu djecu s područja Općine Gornja Stubica, čija su oba roditelja zaposlena, no interes za upisom stalno je prisutan, što nas sve iznimno veseli i potvrđuje da je ova sredina puna života – rekli su iz Općine Gornja Stubica.

Uz već prije provođene programe i program predškole, Dječji vrtić Jurek je u ovom periodu stekao i status Eko vrtića.

Dio su zajednice društava i udruga koje sudjeluju u obilježavanju važnih događanja u općini Gornja Stubica kao što su Jurjevo, Gupčeva kestenijada i novogodišnji koncert.

I dalje imaju puno planova, ali i entuzijazma te u svemu imaju i potporu osnivača Općine Gornja Stubica i načelnika Jasmina Krizmanića koji se zajedno s njima raduje svakom uspjehu i novom projektu, ističu iz Općine.

sjever.hr
06.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.