Now Reading:
TERME JEZERČICA (Rudan d.o.o) stipendira srednjoškolce i studente – iznos stipendije iznosi 266 eura mjesečno!
Full Article 2 minutes read

TERME JEZERČICA (Rudan d.o.o) stipendira srednjoškolce i studente – iznos stipendije iznosi 266 eura mjesečno!

Hotel i kamp Terme Jezerčica te tvrtka Rudan d.o.o. pozivaju učenice i učenike srednjih škola koji se školuju u okviru strukovnih programa u području ugostiteljstva i turizma, kako su navedeni u ŠeR – Školskom e-Rudniku, te također studentima koji sudjeluju u programima visokog obrazovanja koji su akreditirani prema MOZVAG – pregledniku studijskih programa. Sve osobe zainteresirane za stipendiranje mogu podnijeti svoje prijave putem e-pošte na adresu posao@rudan.com do 06. studenog 2023. godine.

U školskoj godini 2023./2024., tvrtka Rudan d.o.o. podržava obrazovanje u ugostiteljsko-turističkom sektoru kroz stipendije u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta. Stipendije u iznosu od 266 € mjesečno dodjeljuju se učenicima i studentima tijekom školske/akademske godine 2023./2024.

Ova inicijativa potiče razvoj visokokvalificiranih kadrova za rastuću turističku industriju, promovira partnerstvo između obrazovnih institucija i tvrtki te podržava mlade u njihovom obrazovanju i stvaranju temelja za uspješnu karijeru u tom sektoru.

No, Rudan d.o.o. ne zaustavlja se samo na financijskoj potpori, naime za vrijeme školovanja, tvrtka osigurava stipendistu stručnu praksu s mentorom u skladu sa zanimanjem za koje se stipendist školuje te odmah po završetku redovnog školovanja ili studiranja, tvrtka osigurava rad stipendista tijekom najmanje tri mjeseca u kontinuitetu u jednoj sezoni. Ovo iskustvo pruža priliku stipendistima da primijene svoje znanje u stvarnom okruženju i razviju praktične vještine koje će biti ključne u njihovoj budućoj karijeri.

Rudan d.o.o postavlja primjer i potvrđuje svoju predanost razvoju sektora ugostiteljstva i turizma, pružajući podršku mladim talentima i osiguravajući da imaju priliku izgraditi uspješnu karijeru u ovoj industriji. Ovaj korak pokazuje da ulaganje u obrazovanje i razvoj mladih talenata donosi koristi kako samim stipendistima, tako i industriji u cjelini, jačajući ugostiteljsko-turistički sektor Hrvatske.

foto: arhiva
sjever.hr
01.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.