Now Reading:
Novi tjedan, novi problemi u prometu: zbog nesreća, na nekim se autocestama vozi otežano, na A4 kolona
Full Article 2 minutes read

Novi tjedan, novi problemi u prometu: zbog nesreća, na nekim se autocestama vozi otežano, na A4 kolona

Onima koji jutros putuju nije lako – na dvije su se autoceste dogodile prometne nesreće zbog kojih se vozi otežano, a na A4 stvorila se kolona i to nije sve! Evo što javljaju iz Hrvatskog autokluba:

Izvanredne situacije:

-prometna nesreća na autocesti A1 na 93. km između čvorova OGULIN i BRINJE u smjeru Dubrovnika, vozi se po dva prometna traka;
-prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 166. km između čvorova NOVA GRADIŠKA i OKUČANI u smjeru Bregane, vozi se po dva prometna traka uz ograničenje brzine 40 km/h;
-povećana je gustoća prometa na zagrebačkoj obilaznici između čvorova ZAGREB ZAPAD i LUČKO u oba smjera;
-usporeno u koloni vozi se na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova ZAGREB ISTOK i SESVETE u smjeru Zagreba;
-kolone su u zonama radova na državnoj cesti DC1 kod Tušilovića i Pojatnog te na državnoj cesti DC8 na prilazima Splitu iz smjera Kaštela i Stobreča.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Iz HAK-a pozivaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a na dionicama gdje su u tijeku radovi mogući su zastoji i vožnja u koloni.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb na čvoru Varaždin zatvoren je izlazni krak iz smjera Goričana prema Varaždinu i ulazni krak iz smjera Varaždina prema Zagrebu.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule.

Od 13:00 do 13:15 sati, zbog miniranja u blizini čvora Vučevica, bit će zatvorena autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Prgomet i Vučevica u smjeru Dubrovnika te čvorova Dugopolje i Vučevica u smjeru Zagreba.

sjever.hr/hak.hr
23.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.