Now Reading:
SVI STE POZVANI na Petrijanečku jesensku večer – ne propustite druženje uz tradicionalna jela i slastice, kestene i fino vino
Full Article 50 second read

SVI STE POZVANI na Petrijanečku jesensku večer – ne propustite druženje uz tradicionalna jela i slastice, kestene i fino vino

Općina Petrijanec u suradnji s članovima Mjesnih odbora te udrugama, organizira manifestaciju pod nazivom „Petrijanečka jesenska večer“ koja će se održati u subotu, 21. listopada, pod šatorom postavljenim na Trgu Svetog Petra.

Uz kestene te tradicionalna jela i slastice ovoga kraja, posjetitelji će moći kušati razne specijalitete. Petrijanečki lovci pripremit će gulaš, ribiči papaline, udruga maškara Petrajski kurent langoše, Košarkaški klub “Varteks” palačinke, a mjesni odbori odojka, hamburgere i kobasice.

Udruga branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec pripremit će sarmu, Udruga vinogradara “VINEA” Vinica vino, dok će se UDVDR Ogranak Varaždin, klub Petrijanec i Udruga veterana 7. gardijske brigade “Puma” pobrinuti za vruće pečene kestene a moći ćete probati i domaće proizvode lokalnih poljoprivrednih gospodarstava te članova udruga s područja općine.

Bit će tu i tradicionalnih slastica, štrukli i kolača, kao i prodaja rukotvorina i radova.

Dođite i provedite jesensku večer u ugodnoj i opuštenoj atmosferi u Petrijancu, poručuju organizatori.

sjever.hr
19.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.