Now Reading:
Treba vam nešto od ovoga? Carina se pretvorila u pravi ‘plac’, prodaje rakiju, aute, roštilje, punjače, mobitele, maramice i lule za pušenje
Full Article 2 minutes read

Treba vam nešto od ovoga? Carina se pretvorila u pravi ‘plac’, prodaje rakiju, aute, roštilje, punjače, mobitele, maramice i lule za pušenje

Područni carinski ured Zagreb je ovoga tjedna objavio kako putem natječaja prodaje domaću rakiju, i to gotovo 430 litara iste. No to zapravo i nije neobična stvar jer se na stranicama Carinske uprave mogu naći brojni zanimljivi predmeti koji traže nove vlasnike, piše N1info.hr.

Naime, napisali su da kupci zainteresirani za domaću rakiju mogu poslati pisanu ponudu od 12. do 19. listopada, a početna cijena za 427,80 litara rakije je 427,80 eura, točnije euro po litri.

Osim toga na stranicama Carine nudi se još mngo toga. Tako Područni carinski ured Zagreb, uz domaću rakiju, trenutno prodaje i dva automobila.

U Područnom carinskom uredu Osijek se može naći svega, od ventilatora, aparata za varenje, ručne električne bušilice, električnog roštilja, televizora, opreme za bazen, aluminijske folija, pa i papirnate maramice. Mnoge se od navedenih stvari prodaju u više komada, pa je tako na prodaji čak 9657 paketa papirnatih maramica.

Tu je i oprema za video nadzor, a za one vrijedne tu je i trimer, solarni inventer, traka za brtvljenje i pur pjena.

Od zanimljivih stvari, u Područnoj carinskoj upravi Split, donedavno su se mogle kupiti aluminijske ljestve, produžni kabel i vrtno crijevo. Također, na istom je mjestu prošloga tjedna na javnoj dražbi prodano i 138 komada luli za pušenje po cijeni od 130 eura.

FOTO: Carina

sjever.hr/N1info.hr 15.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.