Now Reading:
Denis Buntić ostaje na slobodi, sud mu opet odbio pritvor
Full Article 1 minutes read

Denis Buntić ostaje na slobodi, sud mu opet odbio pritvor

Općinski sud u Ljubuškom ponovno je odbio prijedlog Tužiteljstva da se Denisa Buntića pritvori nakon što ga je supruga prijavila za nasilje i nakon što su mu pronašli arsenal oružja u kući. Ovo je drugi put da je sud odbio pritvoriti Buntića, a Tužiteljstvo će opet uložiti žalbu, javlja hercegovina.info.

Razlozi za određivanje pritvora bili su zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi sa sigurnošću mogao utjecati na iskaze svjedoka, odnosno ometati kazneni postupak utjecajem na iste i opravdane bojazni da će ponoviti kaznena djela koja mu se stavljaju na teret.

Podsjetimo, bivši rukometni reprezentativac Denis Buntić optužen je za premlaćivanje žene. Na uznemirujućoj snimci, koju je Klara priložila medijima, u mučnih desetak minuta čuje se kako je udara njezin suprug Denis. Kako psuje, kako joj prijeti da će je ubiti. 

Snimljen je kako ležerno, u kratkim hlačama i natikačama, dolazi u policijsku postaju u Ljubuškom.

Odluka o puštanju iz pritvora šokirala je javnost, posebno ako se uzme u obzir da je Buntićeva majka dugogodišnja zaposlenica tog Općinskog suda u Ljubuškom. Njegova supruga potvrdila je da se nalazi na sigurnom te da pokreće brakorazvodnu parnicu.

FOTO: Arhiva

sjever.hr/hercegovina.info 02.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.