Now Reading:
Natjecanje u ležanju u Crnoj Gori traje već 15 dana, a kraj se još uvijek ne nadzire!
Full Article 2 minutes read

Natjecanje u ležanju u Crnoj Gori traje već 15 dana, a kraj se još uvijek ne nadzire!

Svima koji se natječu dozvoljen je odlazak na WC svakih osam sati po deset minuta. Smiju koristiti i mobitele, laptope, čitati knjige. ‘Opasnost je Jovan iz Kruševca, ima navijače i podržavaju ga’, kaže organizator pa dodaje da su imali natjecatelje i iz Rusije i Ukrajine, piše Danas.hr.
 
Točno je 15 dana prošlo od kako je u Etno Selu Montenegro započelo natjecanje u ležanju. 

Od 10 sati ujutro, tog je petka 21 kandidat krenuo ležati, a pravilo je tko izdrži najduže dobiva tisuću eura. Jutros je tako krenuo 15. dan natjecanja, a Danas.hr razgovarao je s organizatorom Mićom Blagojevićem. 

-Zadnjih šest dana nitko od osam natjecatelja nije odustao. Specifično za natjecanje je što su bila i tri psihologa koji su prvi ispali, što govori o tome koliko je natjecanje teško psihološki – govori nam Blagojević

Svima koji se natječu dozvoljen je odlazak na WC svakih osam sati po deset minuta. Smiju koristiti i mobitele, laptope, čitati knjige. 

-Želimo da natjecatelji uživaju jer mi smo mit o Crnogorcima da su lijeni, pokušali prebaciti u šalu pa prema tome – trebaju uživati – objašnjava. 

Zanimalo nas je kakvog su zdravstvenog stanja s obzirom na to da već 15 dana samo leže. 

-Svi su odličnog zdravstvenog stanja, ne nadzire se kraj i nama je čudno da ovoliko traje. U 10 sati ujutro krenuo je 336. sat njihova ležanja. Nitko nije ni gladan ni žedan – rekao je organizator.  

Imaju tri redovna obroka, donosi im se hrana i piće, sokovi, kolači i kako kaže organizator- to je njihova obaveza. Ipak, imaju oni i svoju podršku koja ih posjećuje. 

Osmero natjecatelja leži ispod starog javora i trenutno je među njima jedan natjecatelj iz Srbije dok su ostali iz Crne Gore.  

-Opasnost je Jovan iz Kruševca, ima navijače i podržavaju ga – kaže organizator pa dodaje da su imali natjecatelje i iz Rusije i Ukrajine. 

Preostaje za pratiti kada će jedan po jedan krenuti odustajati, ali prema svemu sudeći, trenutno se ne nadzire kraj. 

sjever.hr/danas.hr
Foto: Screenshot Youtube / NOVA RS
01.09.2023.

Input your search keywords and press Enter.