Now Reading:
FOTO Poslijepodnevni i večernji program Špancirfesta privukao brojne posjetitelje na varaždinske ulice
Full Article 2 minutes read

FOTO Poslijepodnevni i večernji program Špancirfesta privukao brojne posjetitelje na varaždinske ulice

U Varaždinu je u petak 18. kolovoza počeo jubilarni 25. po redu Špancirfest, pri čemu su gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i direktorica Turističke zajednice Jelena Toth gradom proveli predstavnike medija.

Ovogodišnji Špancirfest trajati će od 18. do 27. kolovoza, a u sljedećih deset dana očekuje se dolazak tisuće posjetitelja za koje je pripremljeno 500-tinjak različitih programa.

Kako je istaknula direktorica Turističke zajednice Jelena Toth, najviše upita dobili su oko koncerta Franz Ferdinanda, odnosno da li je stvarno besplatan.
– Da, besplatan je, i to upravo zahvaljujući Gradu, sponzorima i Turističkoj zajednici. Špancirfest je festival koji donosi i prenosi samo dobre emocije i dobre vibracije, i po tome je i poznati, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu – rekla je Toth.

Gradonačelnik Grada Varaždina, Neven Bosilj, istaknuo je kako je prednost Špancirfesta to da Varaždin ima centar grada koji je inače zatvoren za promet.
– Šest trgova i mislim da 14 ulica, kada dođete na jedan dan, sigurno nećete uspjeti sve vidjeti. Po deset programa po danu, sigurno će vam nešto promaknuti – rekao je gradonačelnik Bosilj, te dodao da će posjetiteljima biti zanimljivo sve što vide.

n.p.bajz/sjever.hr

18.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.