Now Reading:
Zavodu za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije odobreno 244 tisuće eura za dvije specijalizacije
Full Article 1 minutes read

Zavodu za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije odobreno 244 tisuće eura za dvije specijalizacije

Na svečanosti održanoj u Ministarstvu zdravstva u Zagrebu uručeni su ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava za uspješne prijavitelje u okviru ograničenog poziva na dodjelu bespovratnih sredstava: „C5.1.R3-11 Centralno financiranje specijalizacija“ koji se financira sredstvima u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. godine.

Uime Zavoda za javno zdravstvo KKŽ, svečanosti je prisustvovala ravnateljica Draženka Vadla kojoj je ugovor uručio ministar Vili Beroš.

Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije je među osam zavoda koji su uspješno prijavili projektni prijedlog i kojemu su odobrena sredstva u iznosu od 243.968,94 eura. Potpisivanjem ovog ugovora dodijeljena su sredstva za aktivnosti provedbe plana i programa specijalističkog usavršavanja za jednog doktora medicine iz epidemiologije i jednog doktora medicine iz kliničke mikrobiologije koji se trenutno nalaze na specijalističkom usavršavanju. Predviđeno trajanje projekta i u sklopu toga financiranje specijalističkog usavršavanja je do 30. lipnja 2026. godine.

Ovim projektom osnažuje se i unaprjeđuje pružanje zdravstvenih usluga u županijskom Zavodu te se poboljšava zdravstvena skrb za sve stanovnike Koprivničko-križevačke županije i sve one kojima je takva specijalistička zdravstvena usluga potrebna.

foto: zzjz.kkz.hr
sjever.hr/kckzz.hr
27.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.