Now Reading:
Zamjenik Marković ugostio članice PK Feel: Vaš klub dobro radi, djevojke su zadovoljne i motivirane
Full Article 2 minutes read

Zamjenik Marković ugostio članice PK Feel: Vaš klub dobro radi, djevojke su zadovoljne i motivirane

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković u palači Patačić ugostio je članice Plesnog kluba Feel (tim Feel The Best) zajedno s njihovom voditeljicom Romanom Rod.

PK Feel ove se godine preko Hrvatskog plesnog saveza kvalificirao na Svjetsko natjecanje International Dance Organization koje će se u studenome ove godine održati u Sloveniji, a sudjelovat će preko trideset država iz cijelog svijeta.

Voditeljica Romana Rod je zamjeniku Markoviću predstavila klub i njihove aktivnosti, brojna nacionalna i inozemna natjecanja na kojima su dosad sudjelovali s odličnim rezultatima:

-Naši plesni timovi sa svojim su koreografijama uvijek u top 10 najboljih. Od natjecanja u Lijepoj našoj, često boravimo i u susjednim državama poput Slovenije, Austrije i Mađarske gdje se urbani stil podigao na zaista visoku razinu. Moram istaknuti i naše breakere, seniora koji je u reprezentaciji Hrvatske u breakingu te također podučava djecu u PK Feel. Na svim natjecanjima ponosno predstavljamo naš grad Varaždin – rekla je Romana Rot te najavila da će PK Feel u listopadu organizirati u Varaždinu međunarodno plesno natjecanje klubova iz Hrvatske i inozemstva Feel Dance Varaždin.

Zamjenik je čestitao članicama na dosadašnjim uspjesima i izrazio zadovoljstvo što se u Varaždinu djeca i mladi mogu baviti raznolikim aktivnostima, sukladno njihovim afinitetima:

-Upoznat sam s vašim radom i urbanim plesom, nastupi su jako dinamični i zanimljivi i vidim da je velik interes za to kod mladih. Odlično je što u Varaždinu zaista naša djeca mogu birati iz širokog raspona sportova, da se bave onim što ih zanima i veseli. Vaš klub zaista dobro radi, djevojke su zadovoljne i motivirane i vjerujem da ćete na nadolazećim natjecanjima ponovo postići odlične rezultate – rekao je zamjenik Marković.

sjever.hr
11.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.