Now Reading:
DVD Petrovsko obilježava pola stoljeća rada – na javnoj vatrogasnoj vježbi pokazali što znaju i umiju oni i njihove kolege
Full Article 2 minutes read

DVD Petrovsko obilježava pola stoljeća rada – na javnoj vatrogasnoj vježbi pokazali što znaju i umiju oni i njihove kolege

U godini u kojoj obilježavaju pola stoljeća od osnivanja, DVD Petrovsko organiziralo je 1. srpnja javnu vatrogasnu pokaznu vježbu „DVD Petrovsko 1973 – 2023, 50 GODINA DVD Petrovsko” u OŠ Petrovsko.

U vježbi su sudjelovali DVD Petrovsko, DVD Škarićevo, DVD Krapina, JVP Krapina, DVD Kustošija , DVD Đurmanec, DVD Gornje Jesenje, DVD Čret, DVD Gornja Šemnica, Zavod za hitnu medicinu i Bespilotni sustavi u kriznim situacijama Hrvatska i Vatrogasna zajednica Krapinsko-zagorske županije.

U vježbi je sudjelovalo ukupno 50 sudionika, plus desetak članova mladeži i djece DVD-a Petrovsko, koji su uspješno evakuirani iz škole.

-Hvala svima koji su sudjelovali u pripremi ove velike vježbe, i u izvedbi vježbe, koja je bila sve samo ne lagana i jednostavna, hvala Općini Petrovsko, Puhački orkestar Petrovsko – Špoljari, svim gostima i gledateljima koji su pozorno gledali i pratili vježbu Cilj vježbe je bio provjera organiziranosti i opremljenosti operativnih vatrogasaca DVD Petrovsko, okolnih društava i JVP Krapina na koje možemo računati kad je najteže, pokazati našu zajedničku snagu i simbiozu, uz glavnu poruku zajedno smo jači. Vatru gasi, brata spasi – objavljeno je na Facebook stranici DVD-a Petrovsko.

sjever.hr/fb- dvd petrovsko
07.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.