Now Reading:
PRAVA DRAMA U PIŠKOROVCU! Muškarac počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, a žena napala policijskog službenika
Full Article 50 second read

PRAVA DRAMA U PIŠKOROVCU! Muškarac počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, a žena napala policijskog službenika

Preloški policajci su sukladno nalogu Županijskog suda u Varaždinu pokušali sprovesti 30-godišnjaka u Centar za dijagnostiku u Zagrebu na izdržavanje zatvorske kazne, jučer 5. srpnja oko 10:00 sati u Piškorovcu pokraj Male Subotice, rekli su iz PU međimurske.

30-godišnjak je prilikom uhićenja odbio izdanu naredbu te fizički spriječio policijskog službenika u obavljanju službene radnje. Nedugo nakon toga, policijskim službenicima je prišla 46-godišnjakinja i odgurnula jednog policajca kako bi ga odmakla od 30-godišnjaka.

Zatim je 30-godišnjak uz uporabu sredstava prisile priveden u Policijsku postaju Prelog na kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je kako je 30-godišnjak počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi u pokušaju, dok je 46-godišnjakinja počinila kazneno djelo napada na službenu osobu.
           
Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Sukladno spomenutom nalogu, 30-godišnjak je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sproveden u zatvor u zagrebačkom Remetincu.

foto: ilustracija

sjever.hr

06. 07. 2023.

Input your search keywords and press Enter.