Now Reading:
Međimurka Marija Zadravec je europska prvakinja u seksu: Nadam se da ću iskusiti „grupu smrti” na svjetskom prvenstvu
Full Article 2 minutes read

Međimurka Marija Zadravec je europska prvakinja u seksu: Nadam se da ću iskusiti „grupu smrti” na svjetskom prvenstvu

Međimurka Marija Zadravec, poznata i kao Sweet Mery, glumica u filmovima za odrasle, proglašena je europskom prvakinjom u seksu te je u Švedskoj preuzela pobjednički pehar i novčanu nagradu.

Ova joj je titula donijela direktan plasman na svjetsko prvenstvo koje će se održati iduće godine.

Na svojem profilu na društvenoj mreži Marija je napisala da je, iako je imala svega jedan nastup na prvenstvu, proglašena prvakinjom.

-Eto kako got da je završilo, proglašena sam europskom prvakinjom, iako sam imala samo jedan nastup, dali ste mi dovoljan broj bodova da osvojim prvo mjesto na prvenstvu. Hvala još jednom svima koji ste me u zaista velikom broju podržali te glasali za mene od samog početka. Šta se tiče organizacije mogu samo reći da se na greškama ući te vjerujem u buduće projekte. Dobila sam informacije od Švedske sexualne federacije da takmičenja idu dalje kao šta je bilo planirano, Azisko, Afričko, Američko, te još nekoje. 2024 stiže veliko finale svijetsko prvenstvo u koje direkno ulazim kao pobjednica europskog prvenstva.
Tako da eto nadam se da ču iskusit i tu “grupu smrti” na svjetskom prvenstvu, napisala je Marija.

U kasnijoj objavi zahvalila je svima koji su joj bili podrška i dali joj dovoljan broj glasova za pobjedu.

-Također Hvala svim medijima koji su popratili ovaj događaj, te veliko Hvala Švedskoj Sex Federaciji na bogatoj nagradi. Hvala organizatoru Draganu Bratiću na povjerenju i danoj prilici za sudjelovanje u projektu, te još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovaj projekt, napisala je europska prvakinja.

foto: arhiva
a.kučić/sjever.hr/fb-marija zadravec
06.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.