Now Reading:
Preloški vatrogasci odmjerili snage – evo tko je pokazao najviše!
Full Article 50 second read

Preloški vatrogasci odmjerili snage – evo tko je pokazao najviše!

Aktivni vatrogasci s područja Preloga, okupljeni u dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Prelogu, Cirkovljanu, Čehovcu, Čukovcu, Draškovcu i Oporovcu, okupili su se u subotu na nogometnom igralištu u Draškovcu, na Vatrogasnom natjecanju Vatrogasne zajednice Grada Preloga.

Ukupno je na natjecanju sudjelovalo devet ekipa podmlatka i devet seniorskih ekipa. Najbolji na ovom natjecanju predstavljat će Vatrogasnu zajednicu Grada Preloga na županijskim vatrogasnim natjecanjima.

Plasman na županijsko natjecanje u kategoriji Muški A izborili su DVD Draškovec, DVD Oporovec i DVD Cirkovljan. Zatim u kategoriji Muški B, plasman na županijsko natjecanje izborili su DVD Draškovec I, DVD Draškovec II i DVD Prelog, a u kategoriji Žene A DVD Čehovec. Županijsko natjecanje će se održati predstojećeg vikenda, 8. srpnja.

Vatrogasce su pozdravili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki te zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, a najboljima je nagrade predao Slavko Štefan, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Preloga.

sjever.hr/prelog.hr
04.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.