Now Reading:
U Općini Sračinec započeli prikupljati prijave šteta od prirodne nepogode – tuča
Full Article 1 minutes read

U Općini Sračinec započeli prikupljati prijave šteta od prirodne nepogode – tuča

Općina Sračinec obavijestila je i podsjetila da je župan Varaždinske županije dana 29. lipnja 2023. godine donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode – tuče za područje Općine Sračinec, a koja je nanijela materijalne štete na poljoprivredi, poljoprivrednom i građevinskom zemljištu, građevinama, opremi, javnoj infrastrukturi i prometu u periodu dana 26. lipnja 2023. godine

Općina je pozvala sve građane koji su pretrpjeli štetu od tuče da štetu mogu prijaviti na propisanim obrascima koji su dostupni na službenim internetskim stranicama Općine Sračinec na adresi ili se mogu preuzeti u prostorijama Općine Sračinec.

Rok za prijavu šteta je 8 (osam) dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode tuče, odnosno do 07. srpnja 2023. godine, zaključno do 15:00 sati.

Nakon isteka roka za dostavu prijava šteta, Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda utvrditi će prvu procjenu šteta te izvršiti upis prve procjene u registar šteta. Na temelju svih prikupljenih podataka pristupiti će se utvrđivanju konačne procjene štete koja će se prijaviti županijskom povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda.

Više o pozivu saznajte klikom na link.

foto: arhiva
sjever.hr/sracinec.hr
02.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.