Now Reading:
Ne propustite Ljeto u dvorcu Oršić – očekuje vas sedam večeri odličnog zabavnog i kulturnog programa!
Full Article 2 minutes read

Ne propustite Ljeto u dvorcu Oršić – očekuje vas sedam večeri odličnog zabavnog i kulturnog programa!

Postoji li bolje vrijeme za kratke izlete, od ljeta? Tople ljetne večeri, opuštenost i zabava zagarantirani su, a na vama je samo da odaberete mjesto i ekipu! Jedna od destinacija na kojoj možete doživjeti nezaboravnu ljetnu avanturu je dvorac Oršić u Gornjoj Stubici u Gupčevom kraju.

Bijeg od gradske žege uz kombinaciju izleta i odličnog zabavnog i kulturnog programa u prekrasnom atriju baroknog dvorca Oršić u Gornjoj Stubici u Gupčevom kraju. Zvuči kao bajka, no upravo ta bajka nalazi se iza leđa Medvednice i nudi se na dlanu. Izaberite svoj dan i uputite Gupčevim stazama koji uz povijesne bitke nudi odličan ljetni odmor i bogati kulturni program.

Puno je dobrih razloga za posjet Gupčevom kraju, a u ljetnim mjesecima je to zasigurno manifestacija „Ljeto u dvorcu Oršić“ s izvrsnim gastro delicijama koje nude okolni tradicijski restorani i potpunom relaksacijom na zagorskoj zelenoj rivijeri Termi Jezerčica. Dodamo li još uz to i bogati kulturno zabavni program, dobit ćemo savršenu ideju za odličan vikend!

Glazbeno – scenski festival „Ljeto u dvorcu Oršić 2023.“ sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa, doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Krapinsko-zagorske županije u ljetnoj sezoni, a ove će se godine Festival održati od 30. lipnja do 21. svibnja kroz sedam programskih večeri.

Festival se održava već 18 godina zaredom. Od tada do danas, na njemu je održano preko 130 glazbenih i kulturnih večeri. Festival je postao jednim od simbola Gupčevog kraja koji je stvorio svoju vjernu publiku kroz dugi niz godina održavanja.

Organizator ovog festivala je TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica u suorganizaciji sa Muzejima hrvatskog zagorja – Muzej seljačkih buna.

Kao i svake godine, ekipa Gupčevog kraja potrudila se da uz prirodne ljepote, ponudi i raznovrsni kulturno-glazbeni program, a na vama je da izaberete svoj dan i uz kupanje, odlične zagorske delicije, gledanje u prekrasno zelenilo, zaokružite vikend koncertom, predstavom ili festivalom. Izbor je na vama!

Doživi zelenilo Gupčevog kraja, smanji stres, opusti se, zaslužio si – poručuju organizatori.

U nastavku donosimo program događanja:

www.sjever.hr
27.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.