Now Reading:
Mama traži posao za sina koji je kiksao sa školom: “Neće ležati bez veze, a ja financirati svakodnevne kavice i željice”
Full Article 2 minutes read

Mama traži posao za sina koji je kiksao sa školom: “Neće ležati bez veze, a ja financirati svakodnevne kavice i željice”

Članove Facebook grupe “Zakaj volim Malešnicu” oduševila je neobična objava jedne majke koja traži posao za svog sina. U objavi je navela da je njen sin ove godine pokleknuo sa školom.  

-Dragi susjedi, imam (možda), malo neobičnu potražnju… Naime, moj 14-godišnjak je ove školske godine kiksao sa školom generalno plus doza puberteta i inatljivosti ipak je dovela da toga da sam mu obećala naći bilo kakve posliće ili više njih za vrijeme dok je u Zagrebu jer doma neće ležati bez veze, a ja financirati svakodnevne kavice i željice kao nagradu za “loše” ocjene – napisala je mama tinejdžera.   

Majka je također navela da je njen sin profesionalni sportaš te je tražila ideje za poslove koje bi mogao obavljati. Predložila je šetanje pasa, pranje automobila, pomoć na štandovima, prijenos stvari i sve što je povezano sa sportom. Izrazila je želju da se malo inati svom sinu. Ova simpatična objava izazvala je niz komentara podrške od strane članova grupe.  

-Svaka čast, ovo bi trebalo biti pod normalno da u skladu s godinama polako ulaze na tržište rada. Više će cijeniti i svoj i tuđi novac. Sretno u potrazi i kao prijedlog možda i osobno pitati na nekim bližim lokacijama ako već ne nađete preko weba- napisao je jedan od članova grupe “Zakaj volim Malešnicu”.

sjever.hr/Zakaj volim Malešnicu Foto: arhiva/ilustracija/Zakaj volim Malešnicu
26.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.