Now Reading:
Žene iz 24 udruge uživale u cvjetnoj manifestaciji “Dani cvijeća” u Koprivničkom Ivancu 
Full Article 2 minutes read

Žene iz 24 udruge uživale u cvjetnoj manifestaciji “Dani cvijeća” u Koprivničkom Ivancu 

U subotu, 17. lipnja, održana je tradicionalna manifestacija “Dani cvijeća” u Koprivničkom Ivancu, u organizaciji Društva žena “Ivanečko srce”. Na događaju je prisustvovala Verica Rupčić, predsjednica županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije.

Tom prilikom zahvalila se organizatoricama, posebno dugogodišnjoj predsjednici Slavici Martinaga, na njihovom predanom radu i organizaciji prekrasne manifestacije. Također je istaknula važnost ovakvih okupljanja kao dio umrežavanja žena, što je aktivnost na kojoj Povjerenstvo intenzivno radi, te je pohvalila doprinos društva u raznim aktivnostima koje doprinose društvenom životu općine.

Uputila je poruku o potrebi zajedništva i međusobne podrške i potpore svim ženama, što je garancija većeg zadovoljstva i kvalitete života žena, ali i cjelokupne društvene zajednice. Iskoristila je priliku pa je uputila svima poziv na Festival žena iz ruralnih područja, koji će se održati 1. srpnja u Kalinovcu te je pozdravila i zahvalila na sudjelovanju sudionicama dosadašnjih Festivala, a posebno ženama iz Koprivničkog Ivanca: Vesnici Jakupić, Gordani Vrabelj i Slavici Maritnaga, koje sudjeluju ove godine.

Manifestacija “Dani cvijeća” okupila je predstavnice 24 udruga žena koje njeguju dugogodišnju tradiciju zajedničkog okupljanja i druženja. U sklopu događaja, članice Društva žena Reka izvele su prigodni dramski program, a nakon večere su nastavile druženje uz plesni ritam. Ova lijepa cvjetna manifestacija pružila je priliku ženama da se povežu, razmjene iskustva i uživaju u zajedničkom druženju.

sjever.hr/kckzz.hr Foto: kckzz.hr
19.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.