Now Reading:
Pješak koji se borio za život nakon nesreće u zagrebačkom Buzinu sada je stabilno!
Full Article 1 minutes read

Pješak koji se borio za život nakon nesreće u zagrebačkom Buzinu sada je stabilno!

Nakon intenzivne medicinske skrbi, pješak koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći s Ehrlichom na parkiralištu u Buzinu sada se nalazi u stabilnom stanju, izvijestio je HTV, a prenosi Index. U petak kasno navečer, na tzv. car meetu na parkiralištu trgovačkog centra Supernova, 23-godišnji vozač izgubio je kontrolu nad svojim Mercedesom te je udario u drugo vozilo i nekoliko pješaka, rezultirajući teškim ozljedama.

Tri pješaka su teško ozlijeđena, dok su dvije osobe iz drugog vozila zadobile lakše ozljede. Teško ozlijeđenim pješacima pružena je medicinska pomoć u zagrebačkim bolnicama.

35-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinji u Kliničkoj bolnici Dubrava, dok je 21-godišnjak zbrinut u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Pješaci u drugom vozilu, 22-godišnji muškarac i 22-godišnja žena, zadobili su lakše ozljede nakon naleta Mercedesa.

Vozač Mercedesa je trenutno pod policijskim nadzorom, a u tijeku je kriminalističko istraživanje. Neslužbena okupljanja s elitnim i brzim automobilima na istom mjestu privlače stotine ljudi već neko vrijeme, osobito mlade.

Foto: arhiva
sjever.hr/index.hr/HTV
18.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.