Now Reading:
Novi incident u bolnici Sveti Duh! Pacijentica se ugušila pecivom dok su je ostavili samu na hitnoj!
Full Article 2 minutes read

Novi incident u bolnici Sveti Duh! Pacijentica se ugušila pecivom dok su je ostavili samu na hitnoj!

Još jedna u nizu priča o neobičnim smrtnim slučajevima stiže iz KB-a Sveti Duh, bolnice koju mjesecima potresaju brojni skandali. Tamo je početkom mjeseca na hitnom prijemu pacijentica koja je stigla zbog uganuća zgloba preminula od gušenja pecivom, piše Index.

U novom slučaju za koji doznaje Index pacijentica je 2. lipnja stigla na hitni prijem zbog uganuća skočnog zgloba. Nakon što ju je pregledao dežurni kirurg i nakon radiološkog snimanja zgloba pacijentica je, kako tvrdi izvor, ostavljena sama u jednom od bokseva za preglede kako bi dočekala završetak obrade i imobilizaciju zgloba.

Čekajući osoblje pacijentica se ugušila jedući pecivo, a osoblje ju je pronašlo nakon nekog vremena bez znakova života. Izvor za Index kaže da je osoblje bolnice odmah pristupilo reanimaciji kojom su uspostavljene vitalne funkcije, ali bez znakova moždane aktivnosti.

Pacijentica je tada, prema tvrdnjama, stavljena na intenzivnu njegu, no tjedan dana nakon toga je preminula na odjelu intenzivne.

Index je odmah po primitku priče poslao upit KB-u Sveti Duh te su oni potvrdili istinitost informacija kojima raspolaže Index.

– Neželjeni događaj prijavljen je Upravi u petak 9. lipnja, a Uprava Bolnice je u ponedjeljak 12. lipnja pokrenula postupak unutarnjeg nadzora, kako bi dobila cjelovit i meritoran uvid u slučaj. O rezultatima postupka izvijestit ćemo javnost. Izražavamo sućut obitelji preminule pacijentice te u potpunosti podržavamo njihova nastojanja da dobiju odgovore i pronađu mir – rekli su za Index iz ravnateljstva KB-a Sveti Duh.

www.sjever.hr/www.index.hr
18.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.