Now Reading:
Kamo za vikend? Dođite po besplatnu dozu smijeha u Strmec Podravski ili na pjesničku večer u Majerje
Full Article 2 minutes read

Kamo za vikend? Dođite po besplatnu dozu smijeha u Strmec Podravski ili na pjesničku večer u Majerje

Ovisno o tome volite li se smijati ili pak ste više pjesnička duša, dio vikenda možete provesti na petrijanečkom području, uživajući u dramskoj, odnosno pjesničkoj večeri.

Pjesnička večer će se održati u petak 9. lipnja 2023. godine s početkom u 19 sati u Društvenom domu Majerje.

Program pjesničke večeri nesumnjivo će oduševiti sve ljubitelje poezije, a činit će ga pjesme različitih tema, na standardnom jeziku ili na narječju. Predstavit će se pjesničko stvaralaštvo Srakarica i osnivačica “Udruge od stiha Sračinec” Terezije Flegar i Snežane Liber, te kreativnog dua iz Ivanca, Ljiljane Vuglač i Darka Fodera., dok će večer svojim glazbenim brojem upotpuniti učenice Osnovne škole Petrijanec Lina Kranjčić i Lana Potočnjak.

U Društvenom domu Strmec Podravski, u subotu 10. lipnja održat će se Dramska večer koju organiziraju “Ka Te Briga Mi” – dramska skupina KUD-a općine Petrijanec i KUD općine Petrijanec.

Program počinje u 18 sati, a nastupit će iskusni dramski amateri s područja Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije: Dramska diletantska družina KUD-a Kaštel Pribislavec, KUD Lepoglavski pušlek. KUD Krapina, Dramska skupina KUU “Društvo žena Gornji Kraljevec” i Dramska skupina Preslica Sračinec.

Dođite po besplatnu dozu smijeha! Vidimo se!

foto (naslovna): pixabay
sjever.hr
07.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.