Now Reading:
Odazovite se na novo besplatno predavanje u Varaždinskim Toplicama i doznajte kako se nositi s rastućim promjenama u svijetu oko nas
Full Article 2 minutes read

Odazovite se na novo besplatno predavanje u Varaždinskim Toplicama i doznajte kako se nositi s rastućim promjenama u svijetu oko nas

Kako bi odgovorio na rastuće promjene u svijetu i dao svojim građanima priliku da steknu nova znanja i iskustva, Grad Varaždinske Toplice u suradnji s edukacijskom platformom „ValoreSchool” organizira niz besplatnih predavanja na kojima od stručnjaka mogu doznati kako što kvalitetnije upravljati svojim financijama i pametno investirati svoj novac.

Nakon dvije uspješne edukacije, u srijedu, 24. svibnja s početkom u 17 sati u holu topličke Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića održat će se treća na temu naše imovine na raskrižju. Financijski stručnjaci Iris Addaline i Peter Kopinšek sa zainteresiranim će građanima podijeliti svoje znanje i iskustva o upravljanju financijama te ih upoznati s utjecajem inflacije na njihovu imovinu i ulaganja, utjecajem krize bankarskog sustava, pojmom ekonomske recesije i trebamo li od nje strahovati te financijskim rješenjima i trendovima do kraja desetljeća.

Živimo u neizvjesnom vremenu rastuće inflacije koja pred našim očima topi stvoreno bogatstvo. Na financijskim i gospodarskim tržištima vlada neizvjesnost. Promjene snažno utječu na živote pojedinaca i tvrtki. Pitanje je što ako tržišta ostanu iracionalna dulje od naše sposobnosti plaćanja? Znamo da će sljedećih pet godina biti presudno. Vaše će odluke utjecati na vaš budući život i živote sljedeće generacije. Na događaju ćete saznati kako stručnjaci gledaju na budućnost i gdje vide rješenja – poručuju organizatori.

Tako će Kopinšek, financijski savjetnik s više od 15 godina financijskog iskustva u plemenitim metalima, bankarstvu, osiguranju, dionicama, zajedničkim fondovima i kritovalutama održati predavanje na temu „Utjecaj inflacije na našu imovinu; ekonomska recesija da ili ne?”, a Iris Addaline, financijska stručnjakinja za fizičke plemenite metale govorit će o financijskim rješenjima za promijenjene uvjete.

Edukacija je besplatna za sve zainteresirane građane, no broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju najkasnije do ponedjeljka, 22. svibnja na e-mail adrese: info@valores.hr ili renata.prstec@varazdinske-toplice.hr.

sjever.hr
20.05.2023.
Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.