Now Reading:
U Varaždinu počelo Svjetsko prvenstvo u kuglanju – stiglo 350 najboljih kuglačica i kuglača iz cijelog svijeta
Full Article 1 minutes read

U Varaždinu počelo Svjetsko prvenstvo u kuglanju – stiglo 350 najboljih kuglačica i kuglača iz cijelog svijeta

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj Areni na Dravi, u četvrtak je počelo 10. Svjetsko ekipno prvenstvo za seniore u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Na svečanom otvorenju u ime grada domaćina dobrodošlicu najboljim kuglačicama i kuglačima iz sedamnaest zemalja poželio je poznati varaždinski glumac, nacionalni prvak drame Ljubomir Kerekeš. Predstavio je Varaždin kao grad bogate povijesti i tradicije u kojem kultura i sport podižu kvalitetu života. Poželio je svim sportašima da se osjećaju ugodno i sigurno te postizanje najboljih rezultata.

Uime ministarstva turizma i sporta pozdravne riječi uputio je Darko Vučić, načelnik sektora za razvoj i natjecateljski sport. U ime Hrvatskog kuglačkog saveza dobrodošlicu je uputio predsjednik Tonči Mikac, svečanosti je nazočio i Alen Runac, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, a prvenstvo je otvorio Marcel Pintyoke, predsjednik Svjetske kuglačke federacije WNBA.

Na stazama uređenim u varaždinskoj Areni do nedjelje, 28. svibnja 350 najboljih svjetskih kuglača i kuglačica natjecat će se za odličja, a za građane Varaždina osigurane su besplatne ulaznice.

sjever.hr
19.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.