Now Reading:
SVE ŠTO JE LIJEPO, KRATKO TRAJE! Poznati poduzetnik bio u tajnoj vezi sa striptizetom, završilo je kobno
Full Article 2 minutes read

SVE ŠTO JE LIJEPO, KRATKO TRAJE! Poznati poduzetnik bio u tajnoj vezi sa striptizetom, završilo je kobno

Striptizeta (40) u baru u Zagrebu, iznuđivala je novac od poznatog poduzetnika kojem je pružala seksualne usluge ucjenjujući ga eksplicitnim snimkama spolnih odnosa.

Prema optužnici, sve se događalo od travnja do početka rujna lani u Zagrebu, a striptizeta je svojem partneru u više navrata prijetila objavom snimki ako joj ne uplati novac. On joj je zbog toga u dva navrata uplatio ukupno oko 26.000 kuna, a kad je stigao zahtjev da mora uplatiti još 100.000 kuna, odlučio joj je postaviti zamku.

Početkom rujna policija i muškarac striptizeti su odlučili postaviti zamku u kafiću Lex na Slavonskoj aveniji. No, “prikrivena policijska radnja je obustavljena jer je kompromitirana te joj nije isplaćen traženi novčani iznos 100.000 kuna”, piše Danica.

-Sastajali smo se u prosjeku jednom mjesečno i takvo druženje trajalo je do srpnja lani kada smo se zadnji put sastali na mojoj adresi u Zagrebu. I tada sam joj za se*s platio 5000 kuna. Tijekom druženja ona je od mene u više navrata posuđivala veće novčane iznose, sveukupno oko 30.000 kuna – rekao je poduzetnik.

No, krajem travnja počeli su prvi ozbiljniji problemi sa striptizetom koja ga je počela ucjenjivati tražeći još novca i prijeteći da će njegove njegove eksplicitne fotografije nastale tijekom njihovog druženja poslati njegovoj obitelji i na njegovo radno mjesto, piše Danica.

foto: arhiva
sjever.hr/danica.hr
19.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.