Now Reading:
SVE ŠTO JE LIJEPO, KRATKO TRAJE! Poznati poduzetnik bio u tajnoj vezi sa striptizetom, završilo je kobno
Full Article 2 minutes read

SVE ŠTO JE LIJEPO, KRATKO TRAJE! Poznati poduzetnik bio u tajnoj vezi sa striptizetom, završilo je kobno

Striptizeta (40) u baru u Zagrebu, iznuđivala je novac od poznatog poduzetnika kojem je pružala seksualne usluge ucjenjujući ga eksplicitnim snimkama spolnih odnosa.

Prema optužnici, sve se događalo od travnja do početka rujna lani u Zagrebu, a striptizeta je svojem partneru u više navrata prijetila objavom snimki ako joj ne uplati novac. On joj je zbog toga u dva navrata uplatio ukupno oko 26.000 kuna, a kad je stigao zahtjev da mora uplatiti još 100.000 kuna, odlučio joj je postaviti zamku.

Početkom rujna policija i muškarac striptizeti su odlučili postaviti zamku u kafiću Lex na Slavonskoj aveniji. No, “prikrivena policijska radnja je obustavljena jer je kompromitirana te joj nije isplaćen traženi novčani iznos 100.000 kuna”, piše Danica.

-Sastajali smo se u prosjeku jednom mjesečno i takvo druženje trajalo je do srpnja lani kada smo se zadnji put sastali na mojoj adresi u Zagrebu. I tada sam joj za se*s platio 5000 kuna. Tijekom druženja ona je od mene u više navrata posuđivala veće novčane iznose, sveukupno oko 30.000 kuna – rekao je poduzetnik.

No, krajem travnja počeli su prvi ozbiljniji problemi sa striptizetom koja ga je počela ucjenjivati tražeći još novca i prijeteći da će njegove njegove eksplicitne fotografije nastale tijekom njihovog druženja poslati njegovoj obitelji i na njegovo radno mjesto, piše Danica.

foto: arhiva
sjever.hr/danica.hr
19.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.