Now Reading:
Novopečenim malim trnovečkim plivačima dodijeljene diplome
Full Article 2 minutes read

Novopečenim malim trnovečkim plivačima dodijeljene diplome

Učenici 3. razreda OŠ Trnovec završili su svoju ovogodišnju školu plivanja koja se održavala tjedan dana na Gradskim bazenima Varaždin. Ravnateljica OŠ Trnovec, Radmila Sačić, zajedno s načelnicom Trnovca, Vericom Vitković, dodijelila je diplome malim plivačima.

-Želim zahvaliti djeci, roditeljima, učiteljima, trenerima i općini Trnovec što su omogućili da se još jednom provede ovaj uistinu važan projekt. Ove godine školu plivanja je pohađalo 26-ero djece trećih razreda OŠ Trnovec i svi su veoma vrijedno u njoj sudjelovali i na kraju danas dobili diplome. Čestitam svima i želim vam da stečenu vještinu plivanja što češće primjenjujete na bazenima, ali i ovog ljeta na moru – istaknula je ravnateljica.

-Draga djeco, čestitam vam na ovim diplomama koje ste danas dobili, a koje pokazuju kako ste bili marljivi i dobri u školi plivanja. Jako je važno da općina potiče ovakve projekte i to će činiti i dalje, jer osim što se djeca odlično zabavljaju i druže, stječu jako dobru vještinu koja će im svakako dobro doći. Želim vam puno radosnih sati na bazenu i na godišnjem odmoru i da puno vježbate plivanje i usavršite sve što ste ovdje naučili – rekla je načelnica Verica Vitković.

Općina Trnovec Bartolovečki financirala je školu plivanja za sve učenike trećih razreda OŠ Trnovec te osigurala prijevoz učenika do Gradskih bazena Varaždin u tjedan dana koliko je trajala škola plivanja.

sjever.hr
13.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.