Now Reading:
Proslavljena 160. obljetnica Osnovne škole Matija Gubec Gornja Stubica
Full Article 2 minutes read

Proslavljena 160. obljetnica Osnovne škole Matija Gubec Gornja Stubica

Danas je u Osnovnoj školi Matije Gupca u Gornjoj Stubici, uz prigodni program koji su izveli učenici osnovne škole i polaznici glazbene škole pri Osnovnoj školi, svečano obilježeno 160 godina školstva u Gornjoj Stubici.

Načelnik općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić kazao je kako je vrlo važan i bitan nastavak kvalitetnog rada gornjostubičke škole.

-Zahvaljujem svima koji su kroz ovih 160 godina postojanja naše škole dali svoj doprinos u obrazovanju djece. Njihovim radom mnogi koji su pohađali našu školu završili su fakultete, pokrenule vlastite obrte i tvrtke i na taj način vraćaju općini i školi ono što im je ona dala – dodao je načelnik.

Na obilježavanju ove velike obljetnice nazočna je bila i zamjenica krapinsko-zagorskog župana Jasna Petek koja je izjavila kako su ovakve lijepe obljetnice prilika za zahvaliti svima koji su na bilo koji način dali dio sebe u djelovanju gornjostubičke škole.

Ravnateljica škole gđa Sanja Knezić podijelila je i prigodne zahvalnice institucijama s kojima škola surađuje svih ovih godina, (Krapinsko – zagorskoj županiji, Općini Gornja Stubica, Župi svetog Jurja, Dječjem vrtiću JUREK te TZP Donja Stubica i Gornja Stubica).

www.sjever.hr/gornjastubica.hr 12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.