Now Reading:
Proslavljena 160. obljetnica Osnovne škole Matija Gubec Gornja Stubica
Full Article 2 minutes read

Proslavljena 160. obljetnica Osnovne škole Matija Gubec Gornja Stubica

Danas je u Osnovnoj školi Matije Gupca u Gornjoj Stubici, uz prigodni program koji su izveli učenici osnovne škole i polaznici glazbene škole pri Osnovnoj školi, svečano obilježeno 160 godina školstva u Gornjoj Stubici.

Načelnik općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić kazao je kako je vrlo važan i bitan nastavak kvalitetnog rada gornjostubičke škole.

-Zahvaljujem svima koji su kroz ovih 160 godina postojanja naše škole dali svoj doprinos u obrazovanju djece. Njihovim radom mnogi koji su pohađali našu školu završili su fakultete, pokrenule vlastite obrte i tvrtke i na taj način vraćaju općini i školi ono što im je ona dala – dodao je načelnik.

Na obilježavanju ove velike obljetnice nazočna je bila i zamjenica krapinsko-zagorskog župana Jasna Petek koja je izjavila kako su ovakve lijepe obljetnice prilika za zahvaliti svima koji su na bilo koji način dali dio sebe u djelovanju gornjostubičke škole.

Ravnateljica škole gđa Sanja Knezić podijelila je i prigodne zahvalnice institucijama s kojima škola surađuje svih ovih godina, (Krapinsko – zagorskoj županiji, Općini Gornja Stubica, Župi svetog Jurja, Dječjem vrtiću JUREK te TZP Donja Stubica i Gornja Stubica).

www.sjever.hr/gornjastubica.hr 12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.